Virhekoodi 0xc00d36c4 ilmenee, kun toistat kappaletta tai videota

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität kuunnella kappaletta tai katsella videota Groove-sovelluksella, Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksella tai Media Playerilla:

0xc00d36c4
This item's file format may be unsupported, the file extension may be incorrect, or the file may be corrupted. (Tämän kohteen tiedostomuotoa ei ehkä tueta. Tiedostomuoto voi olla virheellinen tai tiedosto voi olla vioittunut.)

Tämä ilmoitus tarkoittaa, että kappaleen tai videon tiedostomuotoa ei tueta. Tämä ongelma voi ilmetä esimerkiksi silloin, jos kappale tai video on MKV-, FLAC- tai MIDI-muodossa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Toista tiedosto toisella mediasoittimella. Yritä toistaa tiedosto esimerkiksi Windows Media Playerilla.

Ratkaisu 2: Muunna tiedosto tuettuun muotoon. Muunna tiedosto esimerkiksi WMA-, WMV- tai MP3-muotoon.

Ratkaisu 3: Tarkista tämän sivun Xbox 360:tä käsittelevät tiedot: Xbox 360 -konsolin videoiden ja äänten toistoon liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhekoodi 0xc00d36c4 ilmenee, kun toistat kappaletta tai videota" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?