Virhe C101ABB9 ilmenee, kun Microsoft Storesta suoratoistetaan tai ostetaan musiikkia

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun.

Näet seuraavan virhekoodin, kun suoratoistat tai ostat musiikkia Microsoft Storesta:

C101ABB9

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Suoratoistat jo musiikkia
    Xbox Music Pass-tilauksella voit suoratoistaa rajattomasti musiikkia Microsoft Storesta. Voit kuitenkin suoratoistaa Music Pass -musiikkia vain yhdellä laitteella tai tuotteella kerrallaan. Jos tilisi suoratoistaa Music Pass -musiikkia jo yhdellä laitteella tai tuotteella, suoratoistoa ei voi suorittaa toisella laitteella, ja virhekoodi tulee näkyviin. Suoratoisto toisella laitteella on lukittuna, kunnes ensimmäisellä laitteella suoratoistettava kappale tai soittolista on loppunut.
  • Tapahtumaa ei voitu suorittaa loppuun
    Tämä virhe voi ilmetä myös, kun yrität tehdä ostoa Microsoft Storessa, mutta tapahtumaa ei saada suoritettua loppuun. Syynä tähän voi olla esimerkiksi tietokoneesi yhteyden katkeaminen Microsoft-palvelimeen.

Ratkaisut

Yritä korjata ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Suoratoistovirhe

Jos virhe liittyy suoratoistoon ja voit käyttää laitetta, jossa suoratoistoa jo suoritetaan, voit kokeilla seuraavaa keinoa Music Pass -musiikin suoratoistamiseksi haluamallasi laitteella tai tuotteella:

1. Määritä laite tai tuote, jolla suoratoisto on jo käynnissä. Kyseessä voi olla Windows Phone 8 tai Windows Phone 7, Xbox 360 -konsoli, tietokoneesi Zune-ohjelmisto tai Zune-soitin.
  2. Ala toistaa suojaamatonta sisältöä (sisältöä ilman DRM-suojaa), kuten MP3-muotoista kappaletta, kyseisellä laitteella. Tämä vapauttaa Music Pass -suoratoiston toiselle laitteelle.
  3. Palaa alkuperäiselle laitteelle ja aloita Music Pass -musiikin toistaminen.

Jos sinulla ei ole sisältöä ilman DRM-suojaa tai et voi käyttää jo suoratoistavaa laitetta, sinun on odotettava toistettavana olevan kappaleen tai soittolistan päättymistä. Kappaleen kohdalla se voi kestää muutamia minuutteja, soittolistan kohdalla taas useita tunteja.

Ratkaisu 2: Tapahtuman liittyvät virheet

Jos virhe liittyy tapahtumiin, odota joitakin minuutteja ja tarkista, onnistuiko tapahtuma. Jos se ei onnistunut, yritä ostoa uudelleen.

Ratkaisu 3: Tietokoneen yhteys on katkennut

Jos tietokoneen yhteys Microsoft-palvelimeen on katkennut, siirry Palvelimen tila-sivulle tarkistamaan, onko TV-, musiikki- ja videopalvelu käynnissä. Varmista myös, että tietokoneesi on edelleen yhteydessä internetiin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe C101ABB9 ilmenee, kun Microsoft Storesta suoratoistetaan tai ostetaan musiikkia" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?