Xbox Onen ohjaimen värähtelyn muuttaminen Windows 10:ssä

Jos ohjaimen värähtely häiritsee tai vaikeuttaa ohjaimen käyttöä, voit muuttaa värähtelyiden voimakkuutta tai poistaa ne käytöstä kokonaan.

Jos haluat vaihtaa ohjaimen värähtelyä, lataa Xbox-lisävarusteet-sovellus Microsoft Storesta. Liitä sitten ohjaimesi, avaa sovellus ja valitse Määritä.

• Xbox Elite -ohjaimen kohdalla valitse muutettava määritysprofiili. Jos näkyvissä ovat vain oletusmääritykset, valitse Uusi profiili ja valitse sitten Muokkaa > Värähtely ja säädä värinäasetuksia siirtämällä liukusäätimiä.
  • Langattoman Xbox-ohjaimen kohdalla valitse muutettava määritysprofiili. Jos näet vain oletuskokoonpanot, valitse Uusi profiili ja valitse sitten Ota värähtely käyttöön, jos haluat kytkeä ohjaimen värähtelyn päälle tai pois päältä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen ohjaimen värähtelyn muuttaminen Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?