Miten voin hankkia Xbox (Beta) ‑sovelluksen?

Windowsin Xbox (Beta) ‑sovellus on paras tapa nauttia Xbox Game Pass for PC (Beta) ‑tilauksesta. Sovelluksen avulla voit selata pelejä, pelata PC-pelejä sekä pitää yhteyttä ystäviin ja keskustella heidän kanssaan eri laitteilla.

Helpoin tapa hankkia sovellus on käyttää Xbox (Beta) -sovelluksen asennusohjelmaa.

Jos Windows-versiosi on päivitettävä, jotta sillä voi suorittaa Xbox (Beta) -sovelluksen, asennusohjelma auttaa sinua prosessin läpikäynnissä.

Mitä jos en pysty päivittämään versioon 1903 (tai uudempaan) Update Assistantin avulla?

Haluamme, että pystyt nauttimaan Windows 10:n loistavasta käyttökokemuksesta, ja sen vuoksi tietokoneessa on mahdollisesti käytettävä Windowsin aikaisempaa versiota. Jos näyttää siltä, että tietokonettasi ei ole optimoitu uusinta koontiversiota varten, sitä ei päivitetä. Tämä saattaa riippua ohjainten yhteensopivuudesta (päivitä ohjaimet mahdollisuuksien mukaan) tai asentamistasi ohjelmistoista (päivitä tai poista ongelmalliset ohjelmistot).

Lisätietoja siitä, mikä saattaa estää päivityksen, on ohjeartikkelissa Tunnetut ongelmat ja ilmoitukset.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Miten voin hankkia Xbox (Beta) ‑sovelluksen?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?