Varmista, että sinulla on Windows 10:ssä Xbox-konsolin oheissovelluksen uusin versio

Xbox-konsolin oheissovellus päivittää itsensä automaattisesti Windows 10:n Microsoft Store -sovelluksen kautta, mutta joissakin tilanteissa pelin tai sovelluksen päivitys voi epäonnistua. Tällöin sinun on päivitettävä pelit ja sovellukset manuaalisesti uusimpaan versioon.

Mikä on Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksen nykyinen versio?

Nykyinen versio on 48.53.21003.00000.

Voit selvittää Xbox-konsolin oheissovelluksen asennetun version avaamalla Xbox-konsolin oheissovelluksen ja valitsemalla Asetukset. Näet nykyisen versionumeron vierittämällä Yleiset-välilehden Tietoja-osassa näytön alareunaan.

Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksen päivittäminen manuaalisesti

Tietoja pelin tai sovelluksen manuaalisesta päivittämisestä saat ohjeaiheesta Sovellusten ja pelien päivitysten hakeminen Microsoft Storesta.

Huomautus Xbox-konsolin oheissovellus edellyttää Windows 10:tä. Jos haluat varmistaa, että järjestelmäsi vastaa Windows 10:n vaatimuksia, perehdy Windows 10:n teknisiin tietoihin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Varmista, että sinulla on Windows 10:ssä Xbox-konsolin oheissovelluksen uusin versio" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?