Mikä on Xbox (Beta) ‑sovellus ja miten voin käyttää sitä?

Windowsin Xbox (Beta) ‑sovellus on paras tapa nauttia Xbox Game Pass for PC (Beta) ‑tilauksesta. Sovelluksen avulla voit selata pelejä, pelata PC-pelejä sekä pitää yhteyttä ystäviin ja keskustella heidän kanssaan eri laitteilla.

Tämä sovellus on paras tapa nauttia Xbox Game Pass for PC (Beta) ‑tilauksesta, ja se on yhteensopiva monipuolisen Xbox Game Barin kanssa.

Tällä sivulla

Selaa Xbox Game Pass for PC (Beta) ‑peliluetteloa

Xbox (Beta) ‑sovelluksen Game Pass ‑välilehdessä näet uutuudet ja voit selata Xbox Game Passin mukana toimitettuja pelejä. Selaa tyylilajin mukaan, pyydä suosituksia, hae ja tilaa Game Pass, jos et ole vielä jäsen.

Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä tai et ole koskaan kirjautunut Xboxiin, sinun on tehtävä niin, kun käynnistät tämän sovelluksen. (Voit selata pelejä ja kokeilla sovellusta ilman sisäänkirjautumista, mutta pelien asentaminen ja yhteisöpalvelutoimintojen käyttäminen edellyttävät sisäänkirjautumista.)

Jos tarvitset sisäänkirjautumisessa apua, perehdy Xboxissa ohjeaiheeseen Sisäänkirjautuminen.

Kun löydät pelin, jota haluat pelata, valitse se ja lue sen tiedot, katso trailereita ja Mixer-leikkeitä sekä tarkista järjestelmävaatimukset. Kun olet valmis aloittamaan, käynnistä lataus valitsemalla Asenna.

Onko asennuksessa ongelmia? Perehdy ohjeaiheeseen Game Pass ‑peliasennusten vianmääritys Windows 10:ssä.

Yhteydenpito ystäviin ja keskusteleminen heidän kanssaan eri laitteilla

Yhteisöpalvelut-välilehdessä voit keskustella ystävien kanssa tietokoneella, Xbox Onella ja puhelimella. Tekstikeskustelut tukevat upotettuja kuvia, GIF-tiedostoja ja videoita. Myös äänikeskustelut ovat mahdollisia – kahden kesken tai ryhmän kanssa.

Pääset alkuun valitsemalla Yhteisöpalvelut-välilehden. Jos olet kirjautunut sisään, näet Ystävät- ja Keskustelut-vaihtoehdot. Jos tarvitset sisäänkirjautumisessa apua, perehdy Xboxissa ohjeaiheeseen Sisäänkirjautuminen.

Ystävät-kohdasta löydät mahdolliset Xbox-ystäväsi. Jos tarvitset apua ystävien lisäämisessä, perehdy ohjeaiheeseen Uusien Xbox-ystävien lisääminen. Kun sinulla on ystäviä, on aika olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Napsauta jotakuta hiiren kakkospainikkeella, niin vaihtoehdot tulevat näkyviin: pelaajaprofiilit, merkitseminen suosikiksi, mykistäminen, raportointi, äänikeskustelun aloittaminen jne.

Jos sinulla on ongelmia keskustella, perehdy ohjeaiheeseen Miksi en voi lähettää viestejä Xbox Onella tai Xbox-sovelluksesta?

Uusien pelien ostaminen

Store-välilehdessä on ostovaihtoehtoja kaikille Xbox Game Pass for PC ‑luettelon peleille, myös pelien lisäosille. Game Pass ‑jäsenet saavat alennuksia ostoksista.

Onko sinulla ostoksiin liittyviä ongelmia? Pyydä apua.

Pelien pelaaminen nopeasti tietokoneella

Sovelluksen vasemmalla puolella näkyvät kaikki laitteeseen asennetut pelit. Voit käynnistää pelin siirtymällä pelin päälle, jolloin näkyviin tulee Pelaa-painike.

Valitsemalla pelin voit lukea sen tiedot, katsoa trailereita ja Mixer-leikkeitä sekä tarkistaa järjestelmävaatimukset. Oletko valmiina pelaamaan? Käynnistä peli sen tietosivulta valitsemalla Pelaa.

Uuden Xbox (Beta) ‑sovelluksen ja Xbox Game Barin yhteentoimivuus

Xbox (Beta) ‑sovellus ja Xbox Game Bar toimivat saumattomasti yhdessä, joten voit esimerkiksi keskustella pelin aikana ja samalla hallita musiikkia, ottaa näyttökuvia, tallentaa pelileikkeitä, lähettää pelisi, etsiä uusia joukkuetovereita ja suorittaa muita toimintoja. Lisätietoja Xbox Game Barista on ohjeaiheessa Tutustu Xbox Game Bariin Windows 10:ssä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Mikä on Xbox (Beta) ‑sovellus ja miten voin käyttää sitä? " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?