Muiden pelaajien mykistäminen tai estäminen Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksessa

Voit hallita sitä, miten ihmiset kommunikoivat kanssasi käyttäessäsi Xbox-konsolin oheissovellusta Windows 10:ssä. Jos et halua kuulla tiettyjä pelaajia tai et halua heidän ottavan sinuun yhteyttä, voit mykistää heidät tai estää heidän sinulle lähettämänsä viestit.

Huomautus Jos uskot, että pelaaja on rikkonut Microsoftin palvelusopimusta tai sääntöjä, voit myös tehdä valituksen.

Muiden pelaajien mykistäminen Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksessa

Jos toinen pelaaja osallistuu loukkaavaan tai sopimattomaan pelin sisäiseen viestintään keskustelun ääniviestintään, voit mykistää pelaajan. Tämä estää pelaajaa puhumasta sinulle pelin aikana tai keskusteluistunnossa. Toimi näin:

1. Siirry Ystävät ja klubit -kohtaan. Jos pelaaja ei ole ystävä, valitse Seuraajat tai Viimeisimmät pelaajat avattavasta valikosta, jotta asianmukainen luettelo tulee näkyviin. Voit hakea pelaajan myös kirjoittamalla hänen pelaajatunnuksensa hakupalkkiin.
  2. Valitse mykistettävän pelaajan pelaajatunnus.
  3. Valitse Lisää ja sitten Mykistä keskustelussa.

Jos haluat poistaa pelaajan mykistyksen, valitse sen pelaajan pelaajatunnus, jonka mykistyksen haluat poistaa, seuraavaksi Lisää ja lopuksi Poista mykistys.

Muiden pelaajien estäminen Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksessa

Estämällä toisen pelaajan vältyt vastaanottamasta kyseisen pelaajan viestejä, pelikutsuja ja seuruekutsuja. Voit samalla estää pelaajaa näkemästä toimintaasi verkossa ja poistaa hänet ystäväluettelostasi, jos hänet on lisätty siihen. Muiden pelaajien estäminen Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksessa:

1. Siirry Ystävät ja klubit -kohtaan. Jos pelaaja ei ole ystävä, valitse Seuraajat tai Viimeisimmät pelaajat avattavasta valikosta, jotta asianmukainen luettelo tulee näkyviin. Voit hakea pelaajan myös kirjoittamalla hänen pelaajatunnuksensa hakupalkkiin.
  2. Valitse estettävän pelaajan pelaajatunnus.
  3. Valitse Lisää ja sitten Estä.
  4. Vahvista valinta valitsemalla OK.

Jos haluat poistaa pelaajan eston, valitse pelaajan pelaajatunnus, sitten Lisää ja lopuksi Poista esto tai napsauta viestikeskustelua hiiren kakkospainikkeella tai paina sitä pitkään ja valitse Poista esto. Voit poistaa pelaajan eston myös lähettämällä pelaajalle viestin tai ystäväpyynnön.

Muiden pelaajien viestien estäminen Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksessa

Voit myös estää pelaajan sen jälkeen, kun olet saanut loukkaavan tai sopimattoman viestin. Voit estää pelaajan Viestit-välilehdessä seuraavasti:

1. Valitse Viestit-kuvake.
  2. Napsauta hiiren kakkospainiketta, tai jos käytät kosketuslaitetta, paina estettävän pelaajan kanssa käytyä viestikeskustelua pitkään.
  3. Siirry pelaajan viestiin ja paina ohjaimen valikkopainiketta.
  4. Valitse Estä.
  5. Vahvista valinta valitsemalla OK.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Muiden pelaajien mykistäminen tai estäminen Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?