Xbox Game Barin mukauttaminen Windows 10:ssä

Huomautus Tämän artikkelin sisältö perustuu Windows 10:n uusimpaan versioon. Hanki uusin versio.

Seuraavassa on vinkkejä Xbox Game Barin mukauttamiseen ja saumattomaan siirtymiseen pelin ja suosikkipelitoimintojen välillä.

Video: Xbox Game Barin mukauttaminen

Katso video Xbox Game Barin mukauttaminen. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Tällä sivulla

Suosikkien lisääminen

1. Avaa Game Bar painamalla Windows-näppäin + G ja valitse sitten Peittovalikko.
  2. Valitse peittokuvien luettelosta Suosikki (tähtikuvake) tai useita suosikkeja.

Suosikit näkyvät aloitusnäytössä, jolloin niiden käyttäminen on nopeampaa.

Peittokuvien siirtäminen, koon muuttaminen ja kiinnittäminen

Luo juuri sinulle sopiva peliasettelu. Voit siirtää peittokuvan napsauttamalla ja vetämällä sen paikkaan, johon haluat sijoittaa sen näytöllä. Voit muuttaa peittokuvan kokoa napsauttamalla ja vetämällä sitä ylös tai alas alareunasta.

Kun kiinnität peittokuva, kyseinen peittokuva on aina näytöllä pelin tai sovelluksen päällä, vaikka Game Bar olisi pois käytöstä. Peittokuvan kiinnittäminen:

1. Avaa Game Bar painamalla Windows-näppäin + G.
  2. Valitse Peittovalikko ja valitse sitten peittokuva.
  3. Valitse peittokuvan oikeassa yläkulmassa Kiinnitä-kuvake. (Poista kiinnitys valitsemalla se uudelleen.)

Pikanäppäimet

Game Bar tuo käyttöön muun muassa seuraavat pikanäppäimet:

• Windows-näppäin + G: avaa Game Bar
  • Windows-näppäin + Alt+PrintScreen: ota pelistä näyttökuva
  • Windows-näppäin + Alt+G: tallenna pelin viimeiset hetket (Voit muuttaa leikkeen pituutta valitsemalla Windows-asetukset > Pelaaminen > Sieppaukset)
  • Windows-näppäin + Alt+R: käynnistä/pysäytä tallennus
  • Windows-näppäin + Alt+M: käynnistä/pysäytä mikrofonitallennus

Voit luoda mukautettuja pikanäppäimiä painamalla Windows-näppäin + G avataksesi Game Barin, valitse Asetukset > Pikanäppäimet, syötä pikanäppäimet ja valitse sitten Tallenna.

Muokkaa asetuksia Asetukset-kohdassa

Voit avata Game Barin asetukset painamalla Windows-näppäintä + G, ja valitse sitten Asetukset. Seuraavassa on esimerkkejä muokattavista asetuksista:

• Tili – Kirjaudu sisään Microsoft-tilille saadaksesi Xbox Socialin edut ja muut hienot peliominaisuudet. Lisää tilejä, jotta voit jakaa näyttökuvia (Twitter), ja kuuntele musiikkia samalla kun pelaat (Spotify).
  • Mukauttaminen – Säädä Game Barin ulkoasua.
  • Ilmoitukset – Valitse ilmoitukset, jotka haluat vastaanottaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Game Barin mukauttaminen Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?