Seuruekeskustelun eri äänimuotojen kokeileminen

Windowsin äänilaitteet tukevat laajaa äänimuotojen valikoimaa. Joskus ohjainten tai Windowsin ääniohjelmiston yhteensopivuusongelmat vaikuttavat äänen toistamiseen tai tallentamiseen. Jos haluat kokeilla eri äänimuotoja:

1. Tee jompikumpi seuraavista toimista:
    • Valitse Käynnistä-painike, kirjoita Ohjauspaneeli, valitse Ohjauspaneeli ja valitse sitten Ääni.
    • Paina tehtäväpalkin äänikuvaketta (päivämäärän ja ajan vieressä) hiiren kakkospainikkeella ja valitse toistolaitteet.
  2. Paina hiiren kakkospainikkeella oletuslaitteen kohdalla (se on merkitty valintaruudulla), valitse Ominaisuudetja valitse sitten Lisäasetukset-välilehti.
  3. Valitse oletus-muodossa ruutu, jotta voit muuttaa ääntä. Kun olet vaihtanut muodon, tarkista toisto valitsemalla Testaa.
  4. Kun olet valmis, valitse OK.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Seuruekeskustelun eri äänimuotojen kokeileminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?