Pelileikkeiden muokkaaminen ja jakaminen Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksen pelitallentimella

Tee pelistäsi videoita ja ota näyttökuvia pelitallentimella, minkä jälkeen voit muokata niitä ja jakaa parhaat pelihetkesi ystävien kanssa.

Tällä sivulla

Pelileikkeiden muokkaaminen

Voit luoda täydellisen pelimontaasin muokkaamalla Xbox Onella ja tietokoneella tehtyjä leikkeitä suosikkivideoeditorillasi.

Jos haluat leikata vain leikkeen alkua tai loppua keskittyäksesi parhaaseen hetkeen, käytä Xbox-konsolin oheissovelluksen leikkaustyökalua.

Jaa sitten muokatut leikkeet suosikkiyhteisöpalvelussasi, esimerkiksi Xbox-konsolin oheissovelluksella Xbox Live -palvelussa.

Pelileikkeen leikkaaminen

1. Avaa Xbox-konsolin oheissovellus ja valitse sitten Sieppaukset.
    Huomautus Muokkaaminen Xbox-konsolin oheissovelluksessa on tällä hetkellä rajoitettu leikkaamiseen, mutta toiminnon avulla voit kätevästi poistaa aineistoa tallenteen alusta ja lopusta keskittyäksesi yhteen hetkeen.
  2. Valitse leike, jota haluat muokata. Voit valita tässä tietokoneessa ja Xbox Live -palvelussa olevista leikkeistä.
  3. Jos valitset kohdasta Xbox Live -palvelussa leikkeen, jota et ole vielä ladannut, valitse Lähetä.
  4. Voit lyhentää leikettä valitsemalla Leikkaa.
  1. Siirrä vasenta palkkia, jos haluat leikata tallennetta sen alusta, ja oikeaa palkkia, jos haluat leikata leikettä sen lopusta.
  2. Kun olet tyytyväinen tulokseen, lopeta valitsemalla Tallenna kopio.

Nimeä leike uudelleen

Pelileikkeen nimeksi annetaan alun perin pelin nimi, päivämäärä ja aika, jotta löydät leikkeen nopeasti, mutta voit muuttaa nimen ennen leikkeen jakamista.

Valitse leike, jonka haluat nimetä uudelleen, ja valitse sitten Nimeä uudelleen. Anna haluamasi nimi ja paina sitten kohtaa Nimeä uudelleen. Muista, että jakamiesi videoiden on noudatettava Xbox Live -palvelun käyttöehtoja, joten pidä sisältö asiallisena.

Pelileikkeiden ja näyttökuvien jakaminen Xbox Livessä ja muualla

Suosittujen PC-pelien ja Microsoft Storesta saatavilla olevien pelien (alle 30 minuuttia pitkät) pelileikkeet ja näyttökuvat voidaan jakaa Xbox Livessä. Niitä ei automaattisesti lähetetä Windows 10:stä.

1. Valitse Xbox-konsolin oheissovelluksessa Sieppaukset.
  2. Valitse Xbox Live -palvelussa.
  3. Valitse pelileike tai näyttökuva, jonka haluat jakaa.
  4. Valitse Jaa ja valitse sitten kohde, mihin haluat jakaa sen.

Huomautus Xbox tarkistaa lähetetyt sisällöt, jotta voidaan varmistaa, etteivät ne riko Xbox Live -palvelun sääntöjä. Leikkeesi tai näyttökuvasi voi tulla toisten nähtäväksi viiveellä.

Jos haluat jakaa tallenteesi muihin yhteisöpalveluihin tai sähköpostitse, löydät tiedostot Sieppaukset-kansiosta, joka on oletusarvoisesti videokansiossasi. Voit etsiä kaappauksesi sisältävät tiedostot Xbox-konsolin oheissovelluksesta valitsemalla Sieppaukset ja sitten Tässä tietokoneessa. Valitse seuraavaksi leike tai näyttökuva, jonka haluat jakaa, ja valitse sitten Avaa kansio. Resurssienhallinta avautuu, ja näet, missä leike tai näyttökuva sijaitsee tietokoneessasi. Jaa sitten leike- tai näyttökuvatiedosto yhteisöpalvelun sivustossa tai yhteisöpalvelun sovelluksella.

Kuka voi nähdä leikkeeni?

Xbox Liven aktiviteettisyötteeseen lähetetyt pelileikkeet ovat Xbox Live -käyttäjien nähtävillä yksityisyys- ja online-tietosuoja-asetustesi mukaan. Voit tehdä muutoksia seuraavasti:

1. Avaa yksityisyys- ja online-tietosuoja-asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja-välilehti.
  3. Valitse Pelileikkeidesi näkeminen (Vain Xbox One) -kohdan vierestä, kenen kanssa haluat jakaa sisällöt. Voit valita Kaikki tai vain Ystävät, mutta voit myös estää muita näkemästä pelileikkeitäsi valitsemalla Estä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelileikkeiden muokkaaminen ja jakaminen Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksen pelitallentimella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?