Tilien linkittäminen Xboxiin

Pidä yhteyttä ystäviin yhteisöpalveluissa, kun pelaat Windows 10:ssä. Linkitä suosikkisi, kuten Facebook, Twitter ja YouTube.

Tässä ohjeaiheessa

Xbox Game Barin, Xbox (Beta) -sovelluksen tai Steamista ostettujen pelien tilien linkittäminen

Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta sinun tarvitsee linkittää tilit vain kerran. Jos esimerkiksi linkität tilin Xbox Game Barista, se näkyy linkitettynä myös Xbox (Beta) -sovelluksessa.

Voit linkittää tilin Xbox Game Barin avulla seuraavasti:

1. Avaa Game Bar painamalla Windows-näppäintä + G.
  2. Valitse Asetukset > Tilit.
  3. Kirjaudu sisään Xbox Liveen (useimmat linkitetyt tilit edellyttävät tätä), valitse yhteisöpalvelu luettelosta, paina Linkitä-painiketta ja noudata kehotteita.

Voit linkittää tilin Xbox (Beta) -sovelluksen avulla seuraavasti:

1. Paina aloituspainiketta ja valitse sitten Xbox (Beta) luettelosta.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Profiili ja asetukset ja valitse sitten Asetukset > Tili.
  3. Kirjaudu sisään Xbox Liveen, valitse yhteisöpalvelu luettelosta, paina Linkitä-painiketta ja noudata kehotteita.

Valitse kunkin tilin kohdalla Näytä kuvake profiilissani -valintamerkki, jotta pelaajat tietävät, mitä yhteisöpalveluja käytät. Huomaa, että nämä kuvakkeet näkevät kaikki, jotka käyttävät Xbox Game Baria, Xbox (Beta) -sovellusta tai tilien linkittämistä tukevaa peliä Steamissa.

Voit linkittää tilin Steamista ostetusta pelistä seuraavasti:

1. Avaa Steam ja käynnistä sitten peli, joka tukee Xbox-tilin linkitystä (esim. Gears 5).
  2. Kirjaudu pyydettäessä sisään Xbox Liveen.
  3. Valitse pelin valikosta tilien linkitysvaihtoehto.
  4. Kun näyttöön tulee Steam-tilin linkityksen peittokuva, valitse Kyllä, jatka.
  5. Valitse seurattavat ystävät.

Vianmääritys

Tiliä ei linkitetä

Käy linkitettävän yhteisöpalvelun tukisivustossa tai ota yhteyttä yhteisöpalveluun.

Yhteisöpalvelujen kuvakkeet eivät näy

Jos olet valinnut Näytä kuvake profiilissani -valintaruudun, mutta kuvaketta ei silti näy, kirjaudu ulos Game Barista tai Xbox (Beta) -sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään. Jos tämä ei korjaa ongelmaa, käynnistä Tehtävienhallinta, valitse käynnissä oleva sovellus (Game Bar tai Xbox-sovellus), valitse Lopeta tehtävä ja käynnistä sitten sovellus uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Tilien linkittäminen Xboxiin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?