Miten saan Xbox Game Barin muistamaan tai unohtamaan pelini?

Useimmissa tapauksissa Xbox Game Bar tunnistaa pelin, kun avaat sen, ja saat automaattisesti kaikki Game Barin tarjoamat peliominaisuudet. Voit tarkistaa asian seuraavasti:

1. Käynnistä peli tai sovellus.
  2. Avaa Game Bar painamalla Windows-näppäintä + G ja valitse sitten Asetukset > Yleiset.
  3. Valitse Muista, tämä on peli -valintaruutu tai poista sen valinta. Jos et näe tätä asetusta, Game Bar tunnistaa pelisi jo.
Pelipalkki näyttää ääniasetukset pelisieppauksia varten.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Miten saan Xbox Game Barin muistamaan tai unohtamaan pelini? " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?