Pelileikkeiden tallentaminen pelipalkilla Windows 10:ssä

Tallenna pelileikkeitä ja näyttökuvia Xbox Livessä, Steamissa ja muissa palveluissa pelaamistasi peleistä.

Aloita painamalla Windows- ja G-näppäimiä Windows 10 -laitteella. Pelipalkki avautuu.

Pelileikkeen luominen Windows 10:ssä

Avaa pelipalkki pelin aikana painamalla Windows- ja G-näppäimiä.

Sieppaa pelileikkeitä ja näyttökuvia pelipalkista.
Sieppaa pelileikkeitä ja näyttökuvia pelipalkista.
  • Ota näyttökuva painamalla kamerapainiketta.
  • Tallenna viimeiset 30 -painike muuttaa pelin viimeiset hetket pelileikkeeksi, kun taustatallennus on käytössä (voit muuttaa tallennuksen kestoa kohdassa Windows-asetukset > Pelaaminen > Sieppaukset).
  • Aloita tallentaminen-painike käynnistää ja pysäyttää tallennuksen. Ajastin näyttää leikkeen pituuden tallennuksen aikana.
  • Turn mic on/off while recording (Ota mikrofoni käyttöön / pois käytöstä tallennuksen aikana) -painikkeen avulla voit mykistää mikrofonia ja poistaa mykistyksen, samalla kun luot sieppausta.
  • Aloita lähetys -painikkeella voit aloittaa suoran lähetyksen Mixerissä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Lähetä pelisi suora-aikaisesti Mixerin avulla Windows 10 -laitteella.

Etsi pelileikkeet ja näyttökuvat avaamalla pelipalkki ja valitsemalla My captures (Omat sieppaukset). Voit myös tarkastella sieppauksiasi Xbox-sovelluksessa. Avaa sovellus ja valitse sitten Valikko > Sieppaukset.

Lisätietoja saat ohjeaiheesta Sieppausasetusten säätäminen Windows 10:ssä.

Huomautukset

1. Jos haluat siepata pelin kuvamateriaalia, varmista, että Tallenna taustalla, kun pelaan peliä -valintaruutu on valittuna pelipalkin asetuksissa (tai ota se käyttöön kohdassa kohdassa Windows-asetukset > Pelaaminen > Sieppaukset).
  2. Joissakin PC-tietokoneella pelattavissa peleissä pelipalkki ei näy koko näytön tilassa. Voit käynnistää ja pysäyttää tallennuksien tekemisen ilman pelipalkkia näppäimistön pikanäppäimellä Windows-näppäin+ Alt + R. Näyttö alkaa vilkkua tallennuksen käynnistämisen ja pysäyttämisen merkiksi. Jos taustatallennus on otettu käyttöön, Windows-näppäin+ Alt + G tallentaa pelin viimeisimmät hetket.
  3. Jos pikanäppäimet eivät toimi koko näytön peleissä, paina Windows- ja G-näppäintä. Näyttö vilkkuu kahdesti vahvistaakseen, että peli tunnistetaan. Avaa sitten peli koko näytön tilassa uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelileikkeiden tallentaminen pelipalkilla Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?