Pelileikkeiden ja näyttökuvien tallentaminen Xbox Game Barilla Windows 10:ssä

Video: Sieppaaminen ja jakaminen Xbox Game Barin avulla

Katso video Sieppaaminen ja jakaminen Xbox Game Barin avulla. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Avaa Xbox Game Bar pelin aikana painamalla Windows-näppäintä+ G.

1. Valitse Aloitus > Lähetä ja sieppaa.
  2. Valitse Näyttökuvat ja sitten Aloita tallentaminen tai Ota näyttökuva tai Tallenna viimeiset….

Tallenna viimeiset... muuttaa pelin viimeiset hetket pelileikkeeksi, kun taustatallennus on käytössä. Aseta kesto kohdassa Windows-asetukset > Pelaaminen > Sieppaukset.

Huomautus Aloita lähettäminen -painikkeella voit aloittaa suoran lähetyksen Mixerissä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Lähetä pelisi suora-aikaisesti Mixerin avulla Windows 10 -laitteella.

Etsi pelileikkeet ja näyttökuvat avaamalla Game Bar ja valitsemalla Aloitus > Näyttökuvat.

Haluatko päästä nopeammin näyttökuvien asetuksiin? Tutustu mukautusvihjeisiin.

Voit jakaa näyttökuvia Twitterissä seuraavasti:

1. Avaa Game Bar.
  2. Valitse Aloitus > Näyttökuvat ja valitse sitten näyttökuva.
  3. Paina Jaa Twitterissä. (Kun lähetät viestin ensimmäistä kertaa, sinun on annettava Game Barille oikeus Twitter-tilin käyttöön. Voit peruuttaa oikeuden milloin tahansa Twitter-asetuksista.)
  4. Kirjoita viesti ja valitse sitten Jaa.

Lisätietoja saat ohjeaiheesta Sieppausasetusten säätäminen Windows 10:ssä.

Huomautukset

1. Jos haluat siepata pelin kuvamateriaalia, varmista, että Tallenna taustalla, kun pelaan peliä -valintaruutu on valittuna Game Barin asetuksissa (tai ota se käyttöön kohdassa Windows-asetukset > Pelaaminen > Sieppaukset).
  2. Joissakin PC-tietokoneella pelattavissa peleissä Game Bar ei näy koko näytön tilassa. Voit käynnistää ja pysäyttää tallennuksien tekemisen ilman Game Baria näppäimistön pikanäppäimellä Windows-näppäin+ Alt + R. Näyttö alkaa vilkkua tallennuksen käynnistämisen ja pysäyttämisen merkiksi. Jos taustatallennus on otettu käyttöön, Windows-näppäin+ Alt + G tallentaa pelin viimeisimmät hetket.
  3. Jos pikanäppäimet eivät toimi koko näytön tilassa olevassa pelissä, paina Windows-näppäintä+ G. Näyttö välähtää kaksi kertaa sen merkiksi, että peli on tunnistettu. Avaa sitten peli koko näytön tilassa uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelileikkeiden ja näyttökuvien tallentaminen Xbox Game Barilla Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?