Xbox Game Barin vianmääritys Windows 10:ssä

Jos sinulla on ongelmia Xbox Game Barin, kuten pikanäppäinten toimivuuden kanssa, sinun kannattaa kokeilla seuraavia asioita.

Huomautukset

Aiheet

Miksi en voi lähettää peliäni suoratoistona?

Mixer-lähetys ei ole saatavilla Xbox Game Barissa lokakuusta 2019 alkaen.

Miten voin tallentaa pelin, jos se on koko näytön tilassa?

Koko näytön PC-pelejä varten (tai koko näytön yksinomaisessa) tilassa Game Bar ei tule näyttöön, mutta voit käyttää seuraavia näppäinyhdistelmiä: Windows-näppäin + Alt + R: käynnistä/pysäytä tallennus. Näyttö vilkkuu tallenteen alkaessa ja päättyessä. Voit myös käyttää Windows-näppäin + Alt + G: tallenna viimeiset 30 sekuntia (tai muun haluamasi ajan), jos olet jo ottanut taustatallennuksen käyttöön.

Jos pikanäppäimet eivät toimi koko näytön tilassa olevassa pelissä, paina Windows-näppäintä + G. Näyttö välähtää kaksi kertaa sen merkiksi, että peli on tunnistettu. Sen jälkeen voit pelata peliä koko näytön tilassa uudelleen ja käyttää Windows-näppäin + Alt + R ja Windows-näppäin + Alt + G.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos Game Bar ja pikanäppäimet eivät toimi?

• Varmista, että Windows 10 -tietokoneeseen on asennettu uusimmat päivitykset. Käynnistä ohjain painamalla Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Asetukset. Siirry kohtaan Päivittäminen ja suojaus -kohtaan ja valitse Tarkista päivitykset.
  • Tarkista Game Barin asetukset. Paina käynnistyspainiketta ja valitse sitten Asetukset. Siirry kohtaan Pelaaminen > Game Bar ja ota sitten käyttöön Pelileikkeiden tallentaminen, näyttökuvat ja lähetysten tekeminen Game Barin avulla.
  • Avaa Game Bar pelin aikana painamalla Windows-näppäintä + G. Valitse Ota sovelluksessa käyttöön pelitoiminnot pelien tallennusta varten, kun yrität käyttää peliominaisuuksia, kuten lähettämistä tai sieppaamista.
  • Peli saattaa olla käynnissä koko näytön tilassa. Lisätietoja on kohdassa Miten voin tallentaa pelin, jos se on koko näytön tilassa? yllä.
  • Peli saattaa estää mukautettujen pikanäppäinten käytön. Lisätietoja on kohdassa Miksi Game Barin pikanäppäimet eivät toimi? alla.
  • Varmista, että olet päivittänyt näytönohjaimet. Lisätietoja on kohdassa Windows 10:n Game Bariin liittyvät laitteistovaatimukset.
  • Yritä valita eri näyttöasetus peliisi (kuten reunuksettomat näyttöikkunat).
  • Pieni määrä tietokoneita ja lisävarusteita ei tue Windows-näppäintä. Katso lisätietoja laitteen valmistajan sivustosta.
  • Jos näppäimistössäsi ei ole sisäänrakennettua Windows-näppäintä , luo mukautettu pikanäppäin Game Barin avaamista varten. Paina Käynnistä-painiketta, valitse Asetukset > Pelaaminen > Game Bar ja anna sitten uusi pikanäppäin.

Tallennus toimi vain kerran tai kaksi kertaa. Miten voin korjata sen?

Joskus tallenne ei pääty oikein. Tällöin sinun on käynnistettävä Game Bar uudelleen ongelman korjaamiseksi:

1. Sulje peli.
  2. Kirjoita Windowsin tehtäväpalkin hakuruutuun Tehtävienhallinta ja valitse se.
  3. Valitse Tehtävienhallinnassa Lisätietoja.
  4. Valitse käynnissä olevien tehtävien luettelosta Broadcast bar server (bcastdvr.exe) -prosessi (jos se on edelleen siellä) ja valitse sitten Lopeta tehtävä.
  5. Käynnistä peli uudelleen ja yritä tallentaa uudelleen.

Miksi Game Barin pikanäppäimeni eivät toimi?

Jotkin pelit estävät näppäimiä, joten mukautetut pikanäppäimet eivät toimi näissä peleissä. Game Barin käyttäminen minkä tahansa pelin kanssa Tarkista sovellusten ja pelien päivitykset Microsoft Storesta ja asenna uusin Game Bar- päivitys.

Miten voin käyttää Game Baria tabletissa?

Windows-näppäimeen perustuvat Game Barin pikanäppäimet eivät toimi tableteissa, joihin ei ole kiinnitetty fyysistä näppäimistöä, mutta voit luoda omia pikanäppäimiä, jotka perustuvat virtuaalinäppäimistössä käytettävissä oleviin näppäimiin. Paina Windows-näppäin + G avataksesi Game Barin, valitse Asetukset > Pikanäppäimet, syötä haluamasi pikanäppäimet ja valitse sitten Tallenna.

Pelileikkeeni ovat tyhjiä. Mitä tapahtui?

Jotkin pelit eivät salli tallenteita.

Miksi en pysty ottamaan näyttökuvaa?

Jos tietokoneessa on avattuna suojattua sisältöä, näyttökuva voi olla tyhjä.

Miksi äänilaitteeni ei toimi?

Tarkista, että äänilaitteesi on yhteensopiva tietokoneen kanssa, liitä se sitten ja varmista, että Game Bar tunnistaa sen. Paina Avaa Game Bar painamalla Windows-näppäin + G, valitse Asetukset > Äänikeskustelu, ja etsi sitten laitteesi Tulo- tai Lähtö-valintaruuduista.

Miksi en voi käyttää Game Baria useissa näytöissä?

Tällä hetkellä Xbox Game Bar tukee yhtä näyttöä kerrallaan.

Miksi en pysty tallentamaan joitakin pelejä, kun käytän useita grafiikkasuorittimia Linked Display Adapter (LDA) -kokoonpanossa?

Joissakin peleissä käytetään pikselimuotoa, joka ei tällä hetkellä ole yhteensopiva pelipalkin kanssa Linked Display Adapter (LDA) -kokoonpanoa käytettäessä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Game Barin vianmääritys Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?