Xbox Game Barin vianmääritys Windows 10:ssä

Jos sinulla on ongelmia Xbox Game Barin, kuten pikanäppäinten toimivuuden kanssa, sinun kannattaa kokeilla seuraavia asioita.

Huomautukset

Aiheet

Miksi en voi lähettää peliäni suoratoistona?

Jos sinulla on ongelmia lähettää pelisi suoratoistona Mixer-lähetyksellä, varmista, että olet täyttänyt kaikki seuraavat vaatimukset, joista mikä tahansa voi olla syynä, ettet pysty lähettämään peliäsi suoratoistona:

• Varmista, että tietosuoja-asetukset sallivat pelikuvan lähettämisen suoratoistona. Tarkista tietosuoja-asetuksesi, kirjaudu sisään Tietosuoja ja verkkoturvallisuus -asetuksiin verkossa ja valitse Xbox One / Windows 10 -verkkoturva. Selaa alas pelikuvan lähettämiseen suoratoistona ja varmista, että sen määritykseksi on asetettu Salli.

Huomautus: Mixer-lähetykset eivät ole sallittuja Microsoft-lapsitililtä.

• Lähetyksen käyttäminen edellyttää nopeaa verkkoyhteyttä. Varmista, että olet muodostanut nopean verkkoyhteyden. Voit testata verkon nopeutta lataamalla Network Speed Test -sovelluksen Microsoft Storesta ja verrata tuloksiasi seuraaviin suositeltaviin verkkoyhteysnopeuksiin:

Suorien pelikuvalähetyksien lähettäminen suoratoistona 360 pikselin kuvatarkkuudella Suorien pelikuvalähetyksien lähettäminen suoratoistona 480 pikselin kuvatarkkuudella Suorien pelikuvalähetyksien lähettäminen suoratoistona 720 pikselin kuvatarkkuudella

Latausnopeus verkosta

3 Mbps 3 Mbps 3 Mbps
Latausnopeus verkkoon 600 kbps – 1,3 Mbps 1,3 Mbps – 1,9 Mbps 1,9 Mbps – 2,4 Mbps
Ping-arvo Alle 150 millisekuntia Alle 150 millisekuntia Alle 150 millisekuntia

Lisätietoja verkkoyhteydestä on kohdassa Xbox One -pelit toimivat Xbox Livessä hitaasti.

• Jotta voisit lähettää pelejäsi, sekä Xbox Live -tilisi että Mixer-tilisi tulee olla kunnossa. Jos sinulle on tilapäisesti asetettu käyttörajoitus, et voi lähettää. Jos Xbox Liven käyttö on kielletty sinulta, näkyviin tulee virhe, jossa se kerrotaan sinulle. Jos olet sitä mieltä, että sinulta on estetty Mixerin käyttö:
    1. Siirry osoitteeseen mixer.com ja kirjaudu sisään Mixer-tilillesi.
    2. Valitse profiilikuvakkeesi sivun oikeasta yläkulmasta ja valitse Account (Tili).
  • Jos olet äskettäin päivittänyt Windows 10 PC:n, voi kestää useista minuuteista muutamaan tuntiin, ennen kuin voit lähettää pelikuvaa Game Barin avulla. Jos et edelleenkään voi lähettää muutaman tunnin jälkeen, tietokoneesi ei ehkä täytä suoratoistolähettämisen laitteistovaatimuksia. Lisätietoja tietokoneen laitteistovaatimuksista on kohdassa Windows 10:n Xbox Game Bariin liittyvät laitteistovaatimukset.
  • Jos olet alueella, joka ei salli lähetyksiä, lähetyspainike näkyy himmeänä tai näkyviin tulee virhe yrittäessäsi lähettää.

Miten voin tallentaa pelin, jos se on koko näytön tilassa?

Koko näytön PC-pelejä varten (tai koko näytön yksinomaisessa) tilassa Game Bar ei tule näyttöön, mutta voit käyttää seuraavia näppäinyhdistelmiä: Windows-näppäin + Alt + R: käynnistä/pysäytä tallennus. Näyttö vilkkuu tallenteen alkaessa ja päättyessä. Voit myös käyttää Windows-näppäin + Alt + G: tallenna viimeiset 30 sekuntia (tai muun haluamasi ajan), jos olet jo ottanut taustatallennuksen käyttöön.

Jos pikanäppäimet eivät toimi koko näytön tilassa olevassa pelissä, paina Windows-näppäintä + G. Näyttö välähtää kaksi kertaa sen merkiksi, että peli on tunnistettu. Sen jälkeen voit pelata peliä koko näytön tilassa uudelleen ja käyttää Windows-näppäin + Alt + R ja Windows-näppäin + Alt + G.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos Game Bar ja pikanäppäimet eivät toimi?

• Varmista, että Windows 10 -tietokoneeseen on asennettu uusimmat päivitykset. Käynnistä ohjain painamalla Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Asetukset. Siirry kohtaan Päivittäminen ja suojaus -kohtaan ja valitse Tarkista päivitykset.
  • Tarkista Game Barin asetukset. Paina käynnistyspainiketta ja valitse sitten Asetukset. Siirry kohtaan Pelaaminen > Game Bar ja ota sitten käyttöön Pelileikkeiden tallentaminen, näyttökuvat ja lähetysten tekeminen Game Barin avulla.
  • Avaa Game Bar pelin aikana painamalla Windows-näppäintä + G. Valitse Ota sovelluksessa käyttöön pelitoiminnot pelien tallennusta varten, kun yrität käyttää peliominaisuuksia, kuten lähettämistä tai sieppaamista.
  • Peli saattaa olla käynnissä koko näytön tilassa. Lisätietoja on kohdassa Miten voin tallentaa pelin, jos se on koko näytön tilassa? yllä.
  • Peli saattaa estää mukautettujen pikanäppäinten käytön. Lisätietoja on kohdassa Miksi Game Barin pikanäppäimet eivät toimi? alla.
  • Varmista, että olet päivittänyt näytönohjaimet. Lisätietoja on kohdassa Windows 10:n Game Bariin liittyvät laitteistovaatimukset.
  • Yritä valita eri näyttöasetus peliisi (kuten reunuksettomat näyttöikkunat).
  • Pieni määrä tietokoneita ja lisävarusteita ei tue Windows-näppäintä. Katso lisätietoja laitteen valmistajan sivustosta.
  • Jos näppäimistössäsi ei ole sisäänrakennettua Windows-näppäintä , luo mukautettu pikanäppäin Game Barin avaamista varten. Paina Käynnistä-painiketta, valitse Asetukset > Pelaaminen > Game Bar ja anna sitten uusi pikanäppäin.

Tallennus toimi vain kerran tai kaksi kertaa. Miten voin korjata sen?

Joskus tallenne ei pääty oikein. Tällöin sinun on käynnistettävä Game Bar uudelleen ongelman korjaamiseksi:

1. Sulje peli.
  2. Kirjoita Windowsin tehtäväpalkin hakuruutuun Tehtävienhallinta ja valitse se.
  3. Valitse Tehtävienhallinnassa Lisätietoja.
  4. Valitse käynnissä olevien tehtävien luettelosta Broadcast bar server (bcastdvr.exe) -prosessi (jos se on edelleen siellä) ja valitse sitten Lopeta tehtävä.
  5. Käynnistä peli uudelleen ja yritä tallentaa uudelleen.

Miksi Game Barin pikanäppäimeni eivät toimi?

Jotkin pelit estävät näppäimiä, joten mukautetut pikanäppäimet eivät toimi näissä peleissä. Game Barin käyttäminen minkä tahansa pelin kanssa Tarkista sovellusten ja pelien päivitykset Microsoft Storesta ja asenna uusin Game Bar- päivitys.

Miten voin käyttää Game Baria tabletissa?

Windows-näppäimeen perustuvat Game Barin pikanäppäimet eivät toimi tableteissa, joihin ei ole kiinnitetty fyysistä näppäimistöä, mutta voit luoda omia pikanäppäimiä, jotka perustuvat virtuaalinäppäimistössä käytettävissä oleviin näppäimiin. Paina Windows-näppäintä + G avataksesi Game Barin, valitse Asetukset > Pikanäppäimet, syötä haluamasi pikanäppäimet ja valitse sitten Tallenna.

Pelileikkeeni ovat tyhjiä. Mitä tapahtui?

Jotkin pelit eivät salli tallenteita.

Miksi en pysty ottamaan näyttökuvaa?

Jos tietokoneessa on avattuna suojattua sisältöä, näyttökuva voi olla tyhjä.

Miksi äänilaitteeni ei toimi?

Tarkista, että äänilaitteesi on yhteensopiva tietokoneen kanssa, liitä se sitten ja varmista, että Game Bar tunnistaa sen. Paina Avaa Game Bar painamalla Windows-näppäintä + G, valitse Asetukset > Ääni, ja etsi sitten laitettasi Tulo- tai Lähtö-valintaruuduista.

Miksi en voi käyttää Game Baria useissa näytöissä?

Tällä hetkellä Xbox Game Bar tukee yhtä näyttöä kerrallaan.

Miksi en pysty tallentamaan joitakin pelejä, kun käytän useita grafiikkasuorittimia Linked Display Adapter (LDA) -kokoonpanossa?

Joissakin peleissä käytetään pikselimuotoa, joka ei tällä hetkellä ole yhteensopiva pelipalkin kanssa Linked Display Adapter (LDA) -kokoonpanoa käytettäessä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Game Barin vianmääritys Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?