Pelipalkin vianmääritys Windows 10:ssä

Jos sinulla on ongelmia pelipalkin kanssa Windows 10 -laitteella, kuten pelileikkeiden tallentamisessa tai pikanäppäinten toimivuuden kanssa, sinun kannattaa kokeilla seuraavia asioita.

Huomautukset

Aiheet

Miten voin tallentaa pelin, jos se on koko näytön tilassa?

Koko näytön PC-pelejä varten (tai koko näytön yksinomaisessa) tilassa pelipalkki ei tule näyttöön, mutta voit käyttää Windows-logonäppäintä ja Alt + R -yhdistelmää, jotta voit käynnistää ja pysäyttää tallennuksia. Näyttö vilkkuu tallenteen alkaessa ja päättyessä. Voit myös käyttää Windows-logonäppäintä ja Alt + G -näppäimiä tallentaaksesi viimeiset 30 sekuntia (tai muun haluamasi ajan), jos olet jo ottanut taustatallennuksen käyttöön.

Jos pikanäppäimet eivät toimi koko näytön tilassa olevassa pelissä, paina Windows- ja G-näppäimiä. Näyttö välähtää kaksi kertaa sen merkiksi, että peli on tunnistettu. Sen jälkeen voit pelata peliä koko näytön tilassa uudelleen ja käyttää Windows-logonäppäintä ja Alt- + R- ja Windows-näppäintä + Alt- ja G-näppäimiä.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos pelipalkki ja pikanäppäimet eivät toimi?

• Varmista, että Windows 10 -tietokoneeseen on asennettu uusimmat päivitykset. Käynnistä ohjain painamalla Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Asetukset. Siirry Päivittäminen ja suojaus -kohtaan ja valitse Tarkista päivitykset.
  • Tarkista pelipalkin asetukset. Paina käynnistyspainiketta ja valitse sitten Asetukset. Siirry kohtaan Pelaaminen > Pelipalkki ja ota käyttöön Pelileikkeiden tallentaminen, näyttökuvat ja lähetysten tekeminen pelipalkin avulla.
  • Avaa pelipalkki pelin aikana painamalla Windows- ja G-näppäimiä. Valitse Ota sovelluksessa käyttöön pelitoiminnot pelien tallennusta varten -ruutu, jos sinua pyydetään tekemään niin.
  • Peli saattaa olla käynnissä koko näytön tilassa. Perehdy edellä olevaan kohtaan Miten voin tallentaa pelin, jos se on koko näytön tilassa?
  • Peli saattaa estää mukautettujen pikanäppäinten käytön. Perehdy alla olevaan kohtaan Miksi pelipalkin mukautetut pikanäppäimet eivät toimi?
  • Varmista, että olet päivittänyt näytönohjaimet. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Windows 10:n pelipalkkiin liittyvät laitteistovaatimukset.
  • Yritä valita eri näyttöasetus peliisi (kuten reunuksettomat näyttöikkunat).

Missä pelileikkeeni ja näyttökuvani ovat?

Saat lisätietoja sieppausten tallennuspaikasta avaamalla pelinpalkin ja valitsemalla Omat näyttökuvat -kansion tai painamalla Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Asetukset > Pelaaminen > Näyttökuvat. Paina Avaa kansio -painiketta, niin näet sieppauksesi Resurssienhallinnassa.

Sieppausasetukset

Pelileikkeet ja näyttökuvat tallennetaan Videot-kansioon (kansion nimi on Näyttökuvat). Sieppaus-kansion voi siirtää eri paikkoihin tietokoneessa.

Tallennus toimi vain kerran tai kaksi kertaa. Miten voin korjata sen?

Joskus tallenne ei pääty oikein. Tällöin sinun on käynnistettävä pelipalkki ongelman korjaamiseksi uudelleen.

1. Sulje peli.
  2. Kirjoita Windowsin tehtäväpalkin hakuruutuun Tehtävienhallinta ja valitse se.
  3. Valitse Tehtävienhallinnassa Lisätietoja.
  4. Valitse käynnissä olevien tehtävien luettelosta Broadcast bar server (bcastdvr.exe) -prosessi (jos se on edelleen siellä) ja valitse sitten Lopeta tehtävä.
  5. Käynnistä peli uudelleen ja yritä tallentaa uudelleen.

Miksi pelipalkin mukautetut pikanäppäimet eivät toimi?

Jotkin pelit estävät näppäimiä, joten mukautetut pikanäppäimet eivät toimi näissä peleissä. Windows-näppäimeen perustuvat pikanäppäimet toimivat aina uusimmassa päivityksessä. Pelipalkin käyttäminen minkä tahansa pelin kanssa Tarkista sovellusten ja pelien päivitykset Microsoft Storesta ja asenna uusin pelipalkkipäivitys.

Miten voin käyttää pelipalkkia tabletissa?

Windows-näppäimeen perustuvat pelipalkin pikanäppäimet eivät toimi tableteissa, joihin ei ole kiinnitetty fyysistä näppäimistöä, mutta voit luoda omia pikanäppäimiä, jotka perustuvat virtuaalinäppäimistössä käytettävissä oleviin näppäimiin. Käynnistä ohjain painamalla Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Asetukset. Siirry kohtaan Pelaaminen > Pelipalkki ja anna haluamasi pikanäppäimet.

Miten saan pelipalkin unohtamaan pelini?

Jos et halua käyttää pelipalkkia pelin tai sovelluksen kanssa, käynnistä peli, avaa Pelipalkki, valitse Pelipalkin asetukset ja tyhjennä Remember this is a game (Muista, että tämä on peli ) -valintaruudun valinta.

Pelipalkin asetukset

Pelileikkeeni ovat tyhjiä. Mitä tapahtui?

Jotkin pelit eivät salli tallenteita.

Miksi en pysty ottamaan näyttökuvaa?

Jos tietokoneessa on avattuna suojattua sisältöä, näyttökuva voi olla tyhjä.

Miksi en pysty tallentamaan joitakin pelejä, kun käytän useita grafiikkasuorittimia Linked Display Adapter (LDA) -kokoonpanossa?

Joissakin peleissä käytetään pikselimuotoa, joka ei tällä hetkellä ole yhteensopiva pelipalkin kanssa Linked Display Adapter (LDA) -kokoonpanoa käytettäessä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelipalkin vianmääritys Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?