Tutustu Xbox Game Bariin Windows 10:ssä

Xbox Game Barin avulla on helppo hallita suosikkipelaamistoimintojasi pelin aikana.

Pelipalkki näyttää ääniasetukset pelisieppauksia varten.

Tässä ohjeaiheessa

Xbox Game Barin avaaminen

Paina Windows-näppäintä + G avataksesi Game Barin pelin, sovelluksen tai työpöydän päälle.

Haluan käyttää sovellusten sieppausominaisuuksia

Kaikki suosikkipeliominaisuudet yhdessä paikassa

Kun avaat Xbox Game Barin, sinulla on erilaisia peliaktiviteetteja käden ulottuvilla. Valitse yksi ja se tulee näkyviin peittokuvana – monia näistä voidaan siirtää, niiden kokoa voidaan muuttaa tai ne voidaan kiinnittää näyttöön.

Aloitus (1) – Valitsemalla Aloitus-kuvakkeen voit avata pelin peittokuvien luettelon.

Asetukset (2) – Valitsemalla Asetukset-kuvakkeen voit säätää asetuksia, kuten tilejä, pikanäppäimiä ja ilmoituksia, jotka haluat vastaanottaa.

Ääni (3) – Saat täydellisen sekoituksen säätämällä peli-, keskustelu- ja taustasovellusten äänitasoja.

Lähetä ja sieppaa (4)Lähetä pelisi, jolloin muut voivat seurata sitä livenä Mixerissä. Tai tallenna leike tai ota näyttökuva, kun jotain upeaa tapahtuu.

Suorituskyky (5) – Seuraa pelin suoritinkäyttöä ja muita reaaliaikaisia tilastoja.

Näyttökuvat (6) – Pelileikkeet ja kuvakaappaukset näkyvät täällä.

Spotify (7) – Linkitä Spotify-tili ja pelaa pelejä suosikkikappaleidesi tahtiin.

Ryhmän haku (8) – Käytä Ryhmän haku -toimintoa etsiäksesi pelaajia suosikkimoninpeleihisi.

Xbox Social ja Xbox-keskustelu (9) – Ole osa Xbox-yhteisöä. Ole yhteydessä ystäviisi tai saa uusia ystäviä, aloita teksti- tai äänikeskustelu (kahdenkeskinen tai ryhmässä) ja liity ystäväsi PC-peliin tai kutsu hänet liittymään omaasi.

Pelaa haluamallasi tavalla

Xbox Game Barissa on mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla voit siirtyä nopeasti pelin ja suosikkiaktiviteettien välillä. Lisätietoja saat ohjeaiheesta Xbox Game Barin mukauttaminen Windows 10:ssä .

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Tutustu Xbox Game Bariin Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?