Pelipalkin käyttäminen Windows 10:ssä

Pelipalkin avulla on helppo hallita pelaamistoimintoja, kuten esimerkiksi lähetystä ja leikkeiden sieppaamista, mikä onnistuu yhden koontinäytön kautta.

Pelipalkki näyttää ääniasetukset pelisieppauksia varten.

Pelipalkin avaaminen käy seuraavasti:

1. Käynnistä peli.
  2. Paina näppäinyhdistelmää Windows ja G. Tai jos olet yhdistänyt Xbox One -ohjaimen, paina Xbox-painiketta.
  3. Useimmat pelit tunnistetaan automaattisesti, mutta jos peliäsi ei tunnisteta, valitse Ota sovelluksessa käyttöön pelitoiminnot pelien tallennusta varten -ruutu, jos sinua pyydetään tekemään niin.

Pikanäppäimet

Pelipalkki tuo käyttöön muun muassa seuraavat pikanäppäimet:

• Windows-ja G-näppäin: avaa pelipalkki
  • Windows+ Alt+Print Screen: ota pelistä näyttökuva
  • Windows+ Alt+G: tallenna pelin viimeiset hetket (Voit muuttaa leikkeen pituutta valitsemalla Windows-asetukset > Pelaaminen > Sieppaukset)
  • Windows+ Alt+R: käynnistä/pysäytä tallennus
  • Windows+ Alt+M: käynnistä/pysäytä mikrofonitallennus
  • Windows+ Alt+B: käynnistä tai keskeytä lähetys
  • Windows+ Alt+W: näytä kamera lähetyksissä

Voit luoda mukautettuja pikanäppäimiä painamalla Käynnistä-painiketta, valitsemalla Asetukset > Pelaaminen > Pelipalkki ja kirjoittamalla sitten pikanäppäinvalintasi.

Näppäimistön pikakuvakkeiden näytössä näkyvät Windowsin pikavalinnat ja käytettävissä olevat mukautusasetukset.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelipalkin käyttäminen Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?