Spotifyn käyttö Xbox Game Barissa Windows 10:ssä

Pelaa pelejä suosikkikappaleidesi tahtiin!

Video: Xbox Game Barin mukauttaminen

Katso video Xbox Game Barin mukauttaminen. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Tarvitset seuraavat, ennen kuin voit aloittaa:

• Spotify Music -sovellus – hanki Spotify Music -sovellus Microsoft Storesta.
  • Spotify-tili – Jos sinulla ei vielä ole Spotify-tiliä, rekisteröidy osoitteessa spotify.com.

Spotifyn määrittäminen Xbox Game Barissa:

1. Avaa Game Bar painamalla Windows-näppäintä + G ja valitse sitten Aloitus > Spotify.
  2. Linkitä Spotify-tilisi Xbox Game Bariin. Valitse Linkitä tili ja noudata sitten ohjeita.

Jos haluat aloittaa Spotifyn käyttämisen Game Barissa , paina Windows-näppäintä + G avataksesi Game Barin, valitse Aloitus > Spotify ja valitse sitten Käynnistä Spotify.

Jos haluat poistaa Spotify-tilisi linkityksen Game Barista, kirjaudu sisään osoitteessa spotify.com/account ja siirry Sovelluksen-osaan ja poista Game Bar.

Spotifyhin liittyvää apua

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Spotifyn käyttö Xbox Game Barissa Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?