Xbox Game Barin käyttäminen ystävien kanssa pelaamiseen ja keskusteluun

Xbox Game Bar auttaa sinua pysymään yhteydessä Xbox-yhteisöön, kun pelaat Windows 10:llä.

Video: Yhteydenpito ystäviin ja keskusteleminen heidän kanssaan Xbox Game Barin avulla

Katso video Yhteydenpito ystäviin ja keskusteleminen heidän kanssaan Xbox Game Barin avulla. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Huomaa Jos haluat käyttää Xbox Social -ominaisuuksia, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi. Paina Windows-näppäintä + G avataksesi Game Barin, valitse Asetukset > Tilit, valitse Kirjaudu sisään ja noudata sitten ohjeita.

Tässä ohjeaiheessa

Omat ystäväluettelot

Ystäväluettelostasi näet, mitä kaikki Xbox-ystäväsi puuhaavat, ja sen kautta voit olla heihin yhteydessä. Hyppää suoraan teksti- tai ääni keskusteluun (kahdenkeskinen tai ryhmäkeskustelu), liity ystävän PC-peliin tai kutsu hänet liittymään omaasi ja etsi ihmisiä, joita haluat seurata.

Etsi ystäviäsi seuraavasti:

1. Avaa Game Bar painamalla Windows-näppäintä + G.
  2. Valitse Aloitus ja valitse sitten Xbox Social.
  3. Valitse Ystävät-välilehti.

Kaksoisnapsauta ystävää aloittaaksesi keskustelun tai napsauta hiiren oikealla painikkeella lisäasetuksia varten (liity äänikeskusteluun, kutsu hänet, katso hänen profiiliaan ja paljon muuta).

Jos haluat olla yhteydessä johonkuhun yhteisössä, valitse hakuruutu ja kirjoita sitten pelaajatunnus tai jokin muu vastaava tieto. Valitse pelaajatunnus, joka parhaiten vastaa hakuasi, ja kaksoisnapsauta henkilöä aloittaaksesi keskustelun tai napsauttaa henkilöä hiiren kakkospainikkeella lisäasetuksia varten (seuraa henkilöä, kutsu hänet peliin, katso hänen profiiliaan ja paljon muuta).

Jos haluat aloittaa ryhmäkeskustelun Aloita uusi keskustelu, valitse kutsuttavat ystävät ja valitse Valmis

Omat keskustelut

Kun aloitat keskustelun henkilön tai ryhmän kanssa, ne näkyvät Keskustelu-välilehdellä.

Voit jatkaa keskustelua kaksoisnapsauttamalla keskustelua luettelossa tai voit napsauttaa hiiren oikealla painikkeella lisäasetuksia varten (mykistys, tyhjennä historia ja paljon muuta).

Jos haluat siirtyä äänikeskusteluun, avaa keskustelu tai aloita uusi ja valitse Liity ääniosuuteen.

Mikä on Ryhmän haku?

Ryhmän haku -toiminto auttaa sinua löytämään pelaajia suosikkimoninpeleihisi (Windows 10 tai Xbox One riippuen siitä, missä ympäristössä pelaat). Selaa Xbox-yhteisön viestejä ja vastaa itseäsi kiinnostaviin ilmoituksiin. Tai yritä oman julkaisun luomista — kun riittävästi ihmisiä on kiinnostunut, kerää heidät seurueeseesi ja aloita pelaaminen!

Ryhmän haun käyttäminen Xbox Game Barin kanssa

Katso video Ryhmän haun käyttäminen Xbox Game Barin kanssa. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Ryhmän haku -toiminnon avaaminen:

1. Avaa Game Bar painamalla Windows-näppäintä + G.
  2. Valitse Aloitus ja valitse sitten Ryhmän haku.

Viestien selaaminen ja niihin vastaaminen:

1. Valitse Etsi pelaajia -välilehti ja valitse sitten peli.
  2. Valitse julkaisu, joka kiinnostaa sinua, tai paina suodatinpainiketta tarkentaaksesi hakuasi. Kun löydät haluamasi julkaisun, valitse Olen kiinnostunut.

Voit luoda julkaisun seuraavasti:

1. Valitse Etsi pelaajia -välilehti, valitse peli ja valitse sitten Luo julkaisu.
  2. Lisää tunnisteita ja kuvaus (tämä helpottaa yhteyden muodostamista pelaajiin, jotka pelaavat kuten sinä), ja säädä sitten yksityiskohtia, kuten tarvittavien pelaajien määrää. Voit ajoittaa kokoontumisajan muuttamalla Päivä- ja Aloitusaika-kohtia, tai jos haluat ihmisten kokoontuvan seurueeseen saman tien, valitse Nyt.
  3. Kun olet valmis, valitse Luo julkaisu.

Viestit, jotka luot tai joihin vastaat, näkyvät Hallitse julkaisuja -välilehdellä.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Game Barin käyttäminen ystävien kanssa pelaamiseen ja keskusteluun " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?