Ystävien aktiviteetin katsominen Xbox-konsolin oheissovelluksella Windows 10:ssä

Aktiviteettisyötteen avulla voit tarkastella ja kommentoida ystäviesi viimeisimpiä saavutuksia ja pelileikkeitä.

Voit nähdä kaikkien ystäviesi viimeisimmät aktiviteetit aktiviteettisyötteestä, joka löytyy Xbox-konsolin oheissovelluksen aloitusnäytössä. Voit myös tarkastella vain yhden ystäväsi aktiviteettien aikajanaa hänen profiilisivultaan.

Aktiviteettien katsominen aloitusnäytöstä

Kun avaat Xbox-konsolin oheissovelluksen, ensimmäinen näkemäsi näyttö on aloitusnäyttö. Aloitusnäytössä voit nopeasti katsoa, mitä ystävillesi on tapahtunut sen jälkeen, kun kirjauduit edellisen kerran sisään.

Tarkistamalla aloitusnäytössä olevan aktiviteettisyötteen voit tarkastella ja kommentoida ystäviesi viimeisimpiä saavutuksia ja pelileikkeitä. Näin voit olla vuorovaikutuksessa ystävän julkaisujen kanssa:

• Jos haluat ”tykätä” viestistä, valitse Sydän-kuvake. Tue ystäviäsi, kun he avaavat saavutuksen, tai tykkää pelileikkeestä kertoaksesi, että pidät siitä.
  • Jos haluat jakaa jonkin aktiviteetin aktiviteettisyötteessä tai muille lähetettävässä viestissä, valitse Jaa-kuvake.
  • Viesti-kuvakkeella voit kirjoittaa viestin kaikille ystäväsi aktiviteettisyötteen näkeville kävijöille.
  • Valitsemalla minkä tahansa viestin oikeassa alakulmassa olevan Lisää toimintoja (...) -kuvakkeen voit ilmoittaa asiattomasta tai loukkaavasta viestistä.

Aktiviteettien katsominen ystävän profiilista

Jos haluat tarkistaa jonkin tietyn ystävän aktiviteettisyötteen, voit hakea ystävän tai valita hänet ystäväluettelosta ja avata hänen profiilisivunsa kaksoisnapsauttamalla hänen pelaajatunnustaan. Hänen profiilissaan voit tarkistaa hänen aktiviteettisyötteensä ja katsoa, mitä hän on tehnyt sen jälkeen, kun viimeksi vilkaisit hänen profiiliaan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Ystävien aktiviteetin katsominen Xbox-konsolin oheissovelluksella Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?