Xbox-konsolin oheissovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa

Xbox-konsolin oheissovelluksen ei tarvitse olla käynnissä, kun pelaat peliä Windows 10 -laitteella. Pitämällä sen auki pelatessa voit kuitenkin:

• seurata, ketkä ovat online-tilassa, ja kutsua heidät pelaamaan kanssasi.
  • seurata, mitä saavutuksia olet ansainnut kyseisessä pelissä.
  • lähettää ja vastaanottaa pelin aikana viestejä ystäviesi kesken.
  • pelata toisella laitteella käyttämällä pelin suoratoistoa.
  • vastaanottaa aktiviteetti-ilmoituksia.
  • ottaa tilannevedoksia pelistä tai tallentaa videoita pelitallentimella.

Xbox-konsolin oheissovelluksen yleiskuvauksen löydät ohjeaiheesta Xbox-konsolin oheissovelluksen kuvaus.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox-konsolin oheissovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?