Windows 10:n sieppaamiselle asetetut laitteistovaatimukset

Kaikkien Windows 10 -tietokoneiden pitäisi pystyä ottamaan näyttökuvia peleissä näytönohjaimesta riippumatta. Pelileikkeiden tallentamista varten tietokoneesi näytönohjaimen pitää kuitenkin tukea jotakin näistä koodereista:

• Intel Quick Sync H.264
  • NVidia NVENC
  • AMD VCE

Voit tarkistaa näytönohjaimen siirtymällä tehtäväpalkin hakuruutuun ja hakemalla "laitehallintaa". Laajenna Laitehallinnassa Näyttösovittimet.

NVidia NVENC:iä tukevia näytönohjaimia ovat seuraavat:

• Useimmat GeForce 600 -sarjan tai uudemmat versiot
  • Useimmat Quadro K -sarjan tai uudemmat versiot

Lisätietoja on kohdassa NVIDIA NVENC -tukimatriisi.

Jos tietokoneesi ei pysty tallentamaan pelileikkeitä, mutta yrität luoda sellaisen, näet seuraavan kaltaisen sanoman:

Sorry, this PC doesn't meet the hardware requirements for recording clips (Valitettavasti tämä tietokone ei täytä laitteistovaatimuksia leikkeiden tallentamiseen).

Tee siinä tapauksessa jokin seuraavista:

• Hanki uusin ohjain tietokoneen nykyiselle näyttösovittimelle (jos tietokoneessasi on useampi kuin yksi näyttösovitin, varmista, että ohjaimet ovat ajan tasalla kullekin niistä)
  • Asenna yksi tässä luetteloiduista näyttösovittimista

Jos tietokoneessasi on useita näyttösovittimia ja vain yksi niistä tukee pelileikkeiden sieppaamista, varmista, että käytät kyseiseen korttiin yhdistettyä näyttöä, kun tallennat peliäsi.

Jos sinulla on tuettu näyttösovitin, jonka ohjain on ajan tasalla, etkä silti voi tallentaa pelejä, avaa Palautekeskus (Windows 10 -sovellus) ja anna palautetta, jotta voimme tutkia asiaa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Windows 10:n sieppaamiselle asetetut laitteistovaatimukset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?