Xbox Onen ohjaimen värähtelyn muuttaminen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset.
  2. Valitse Helppokäyttötoiminnot > Ohjain ja valitse sitten Värähtelyasetukset.
  3. Valitse ohjain, jota haluat muuttaa ja sitten Määritä.
    • Xbox Elite -ohjaimen kohdalla valitse muutettava määritysprofiili. Valitse sitten Muokkaa > Värähtely ja säädä värähtelyasetuksia siirtämällä liukusäätimiä.
    • Langattoman Xbox-ohjaimen kohdalla voit ottaa värähtelyn käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla Ota värähtely käyttöön.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen ohjaimen värähtelyn muuttaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?