Xbox Onen ohjaimen värähtelyn muuttaminen Windows 10:ssä

Ohjaimen värähtelyn muuttaminen Xbox Onessa:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset.
  2. Valitse Helppokäyttötoiminnot > Ohjain ja valitse sitten Värähtelyasetukset.
  3. Valitse ohjain, jota haluat muuttaa, ja valitse Määritä.
    • Jos kyseessä on Elite- tai Elite 2 -sarjan ohjain, valitse muutettava määritysprofiili, valitse Muokkaa > Värähtely ja säädä värähtelyä liikuttamalla liukusäätimiä.
    • Jos kyseessä on langaton Xbox-ohjain, voit ottaa värähtelyn käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla Ota värähtely käyttöön.

Ohjaimen värähtelyn muuttaminen Windows 10:ssä:

1. Lataa Xbox-lisävarusteet-sovellus Microsoft Storesta.
  2. Liitä ohjain tietokoneeseen, avaa Xbox-lisävarusteet-sovellus ja valitse Määritä.
    • Valitse Elite- tai Elite Series 2 ‑ohjaimen tapauksessa muutettava määritysprofiili. Jos näkyvissä ovat vain oletusmääritykset, valitse Uusi profiili > Muokkaa > Värähtely ja säädä värähtelyä liikuttamalla liukusäätimiä.
    • Valitse langattoman Xbox-ohjaimen tapauksessa muutettava määritysprofiili. Jos näkyvissä ovat vain oletusmääritykset, valitse Uusi profiili ja valitse Ota värähtely käyttöön ottaaksesi värähtelyn käyttöön tai poistaaksesi sen käytöstä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen ohjaimen värähtelyn muuttaminen Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?