Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen konsoliin

Video: Langattoman ohjaimen yhdistäminen Xbox One X-, Xbox One S- tai Xbox One -konsoliin

Katso video Langattoman ohjaimen yhdistäminen. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Tällä sivulla

Ohjaimen yhdistäminen konsolin yhdistämispainikkeella

1. Käynnistä Xbox Oneen.
  2. Aseta ohjaimeen AA-paristot tai Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan ladattavat akut. Lisätietoja on ohjeaiheessa AA-paristojen käyttäminen langattomassa Xbox One -ohjaimessa.
  3. Kytke ohjaimen virta painamalla pitkään Xbox-painiketta . (Xbox-painike sijaitsee ohjaimen keskellä näytön yläreunassa.) Xbox-painike vilkkuu. Kun painike pysyy valaistuna, ohjain on yhdistetty.
    Huomautus Jos ohjain ei käynnisty, tarkista paristot. Jos käytät ladattavia akkuja, varmista, että ne on ladattu.
  4. Paina Xboxin yhdistämispainiketta ja vapauta se.
    • Xbox One X:ssä ja Xbox One S:ssä yhdistämispainike sijaitsee laitteen etuosassa oikealla puolella, virtapainikkeen alapuolella.
    • Alkuperäisessä Xbox Onessa yhdistämispainike on pyöreä painike, joka sijaitsee laitteen sivulla, levykelkan kulman takana.
  1. Aloita 20 sekunnin kuluessa ohjaimen yhdistämispainikkeen painaminen (ohjaimen yläosassa oleva pyöreä painike) ja jatka painamista, kunnes ohjaimen Xbox-painike välähtää muutaman kerran nopeasti. Se tarkoittaa, että ohjain etsii konsolia. Xbox-painike pysyy valaistuna, kun ohjain on yhdistetty.

Toista tämä toimenpide jokaisen lisättävän ohjaimen kanssa.

Huomautukset

Ohjaimen yhdistäminen USB–micro-USB-kaapelilla

Jos sinulla on micro-USB-kaapeli tai Xbox One Pelaa & Lataa -sarja, voit yhdistää ohjaimen konsoliin micro-USB-kaapelin kautta ja käyttää sitä ilman paristoja. Lisätietoja on ohjeaiheessa Latauskaapelin liittäminen langattoman Xbox One -ohjaimen käyttämiseksi ilman akkua.

Huomautukset