Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen konsoliin

Tällä sivulla

Ohjaimen yhdistäminen konsolin liitospainikkeella

1. Käynnistä Xbox Oneen.
  2. Aseta ohjaimeen AA-paristot tai Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan ladattavat akut. Lisätietoja on ohjeaiheessa AA-paristojen käyttäminen langattomassa Xbox One -ohjaimessa.
  3. Kytke ohjaimen virta painamalla pitkään Xbox-painiketta . (Xbox-painike sijaitsee ohjaimen keskellä näytön yläreunassa.) Xbox-painike vilkkuu. Kun painike pysyy valaistuna, ohjain on yhdistetty.
    Huomautus Jos ohjain ei käynnisty, tarkista paristot. Jos käytät ladattavia akkuja, varmista, että ne on ladattu.
  4. Paina Xboxin liitospainiketta ja vapauta se.
    • Xbox One X:ssä ja Xbox One S:ssä liitospainike sijaitsee laitteen etuosassa oikealla puolella, virtapainikkeen alapuolella.
    • Alkuperäisessä Xbox Onessa liitospainike on pyöreä painike, joka sijaitsee laitteen sivulla, levykelkan kulman takana.
  1. Aloita 20 sekunnin kuluessa ohjaimen liitospainikkeen painaminen (ohjaimen yläosassa oleva pyöreä painike) ja jatka painamista, kunnes ohjaimen Xbox-painike välähtää muutaman kerran nopeasti. Se tarkoittaa, että ohjain etsii konsolia. Xbox-painike pysyy valaistuna, kun ohjain on yhdistetty.

Toista tämä toimenpide jokaisen lisättävän ohjaimen kanssa.

Huomautukset

Ohjaimen yhdistäminen USB–micro-USB-kaapelilla

Jos sinulla on micro-USB-kaapeli tai Xbox One Pelaa & Lataa -sarja, voit yhdistää ohjaimen konsoliin micro-USB-kaapelin kautta ja käyttää sitä ilman paristoja. Lisätietoja on ohjeaiheessa Latauskaapelin liittäminen langattoman Xbox One -ohjaimen käyttämiseksi ilman akkua.

Huomautukset

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen konsoliin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?