Xbox One -kuulokemikrofonin liittäminen langattomaan Xbox One -ohjaimeen

Voit liittää Xbox One -kuulokemikrofonin helposti langattomaan Xbox One -ohjaimeen. Toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Huomautukset

• 3,5 mm:n Xbox One -kuulokemikrofoni toimii vain 3,5 mm:n liittimellä varustetun langattoman Xbox One -ohjaimen kanssa tai yhdessä Xbox One -stereokuulokemikrofonin kanssa.
  • Xbox Onen kuulokemikrofoneja ei tueta, kun ne yhdistetään tietokoneeseen Bluetooth-yhteyden välityksellä.

Samanaikaisesti yhdistettävissä olevien Xbox-ohjainten määrä

Käyttöympäristö

Xboxin langattoman yhteyden ja USB-yhteyden välityksellä

Bluetooth-yhteyden välityksellä

Xbox One -konsoli

Vain langaton Xbox One -ohjain – 8
Langaton Xbox One -ohjain ja Xbox One -kuulokemikrofoni – 4
Langaton Xbox One -ohjain ja Xbox One -stereokuulokemikrofoni – 2

Ei tueta

Windows 10

Vain langaton Xbox One -ohjain – 8
Langaton Xbox One -ohjain ja Xbox One -kuulokemikrofoni – 4
Langaton Xbox One -ohjain ja Xbox One -stereokuulokemikrofoni – 2

Huomautus Langattomaan yhteyteen tarvitaan Windowsin langaton Xbox One -sovitin

Vain langaton Xbox One -ohjain – 1

Note Uusi langaton Xbox One -ohjain Bluetoothilla

Windows 8.1, 7

Vain langaton Xbox One -ohjain – 4
(äänentoistoa ohjaimen kautta ei tueta)

Huomautus Langattomaan yhteyteen tarvitaan Windowsin langaton Xbox One -sovitin

Ei tueta

Kuulokemikrofonin vianmääritykseen liittyviä ohjeita on ohjeaiheessa Xbox One -kuulokemikrofonin vianmääritys. Seurue-keskusteluiden vianmääritysvinkkejä on ohjeaiheessa Seurue-keskusteluiden ääniongelmien vianmääritys Xbox Onessa.

Voit liittää Xbox One -kuulokemikrofonin langattomaan Xbox One -ohjaimeen seuraavasti:

1. Liitä kuulokemikrofonin äänisovitinpää ohjaimen alaosaan.
Kuva esittää kuulokemikrofonin äänisovitinpäätä.

Huomautus Varmista, että asetat ohjaustapit niille tarkoitettuihin koloihin liittimen kummallakin puolella.

Kuva esittää kuulokeliitäntää, jossa on kaksi ohjaustappia.
  1. Paina napakasti, kunnes äänisovitin napsahtaa paikoilleen.
  2. Säädä kuulokemikrofonin kuuloke mukavalle korkeudelle vetämällä kuuloketta ylös- tai alaspäin.
  3. Käännä kuulokemikrofonin mikrofonivartta niin, että se on lähellä suutasi.
Kuvassa näytetään, missä kohdassa päätä kuulokemikrofonin ja mikrofonin tulisi olla käytön aikana.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -kuulokemikrofonin liittäminen langattomaan Xbox One -ohjaimeen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?