Copilot Xbox Onessa

Copilot yhdistää kaksi ohjainta niin, että voit käyttää niitä yhtenä ohjaimena.

Henkilö, joka ottaa ohjaimensa Copilotin käyttöön, on ohjaaja. Ohjaaja saa kaikki saavutukset ja pelaajapisteet.

Copilot-toiminnon käyttöönotto

1. Yhdistä toinen ohjain Xboxin apuohjaajaksi. Copilot joko voi tai ei voi kirjautua sisään, mutta saavutukset ja pelaajapisteet eivät mene tälle pelaajalle.
  2. Käytä ohjaajan ohjainta ja avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Järjestelmä > Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > Ohjain.
  3. Valitse Copilot settings(Copilot-asetukset) ja sitten Turn on Copilot(Copilotin käynnistys).
  4. Valitse apuohjaajan ohjain.

Ohjaimet on nyt yhdistetty, ja molemmat ohjaimet mahdollistavat täydellisen hallinnan. Kun käynnistät pelin, voit käyttää kumpaakin ohjainta haluamallasi tavalla.

Jos haluat poistaa Copilotin käytöstä, palaa Copilotin asetuksiin ja valitse Poista Copilot käytöstä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Copilot Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?