Langattoman Xbox Elite -ohjaimen yhteensopivuus

Xbox One ‑konsolit ja ‑lisävarusteet

Langaton Xbox Elite -ohjain ja Langaton Xbox Elite 2 -ohjainsarja ovat yhteensopivia kaikkien Xbox One konsolien kanssa. Useimmat Xbox One tarvikkeet ovat yhteensopivia, mukaan lukien kuulokkeet, Pelaa & Lataa -sarjat (vain Elite) ja Chatpad-mininäppäimistöt.

Windows-tietokone

Ohjain Käyttöjärjestelmäversio
Langaton Xbox Elite -ohjain Windows 7 tai uudempi. Yhdistä USB-kaapelilla tai langattomasti Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella (vain Windows 10).
Langaton Xbox Elite -ohjainsarja 2 Windows 7 tai uudempi. Yhdistä USB-kaapelilla tai langattomasti Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella tai Bluetoothilla (vain Windows 10).

Tärkeää

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Langattoman Xbox Elite -ohjaimen yhteensopivuus" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?