Xbox One S -konsoli tai alkuperäinen Xbox One -konsoli ei tunnista Kinect-sensoria

Olet liittänyt Kinect-sensorin Xbox One -konsoliin Kinect-kaapelilla, ja sensorin virran merkkivalo palaa. Sensori ei kuitenkaan toimi. Kun tarkistat Kinect-näytön Kinect ja laitteet -kohdan, siinä sanotaan, että sensoria ei ole liitetty. Tämä tarkoittaa, että vaikka sensoriin on kytketty virta, konsoli ei tunnista sitä.

Huomautus Jos näet "Kinectiä ei ole kytketty" -sanoman eikä sensorin virran merkkivalo pala, on ilmennyt sensorin käynnistymiseen liittyvä ongelma. Ongelman vianmääritykseen liittyvää apua saat ohjeaiheesta Xbox Onen Kinect-sensori ei käynnisty.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Varmista, että Kinect-sensori on kunnolla liitetty kaapelilla konsoliin

1. Irrota Kinect-sensori ja liitä se takaisin.
    • Jos sinulla on Xbox One S
      1. Irrota Kinect-sovittimen kaapeli konsolin takaosassa olevasta USB-portista.
  1. Varmista, että Kinect-kaapeli on liitetty kunnolla Kinect-sovittimeen ja että sovittimen virtajohto on kytketty.
  2. Liitä Kinect-sovittimen USB-kaapeli ensimmäiseen USB-porttiin (joka on HDMI-porttien vieressä).

Huomautus Kinect tunnistetaan vain silloin, jos se liitetään konsolin takaosassa olevaan ensimmäiseen USB-porttiin. Konsolin muut USB-portit eivät tue Kinectiä.

Varmista myös, että Kinect-sensori ja Kinect-sovitin eivät ole suoraan konsolin päällä.

• Jos sinulla on alkuperäinen Xbox One
    1. Irrota kaapeli konsolin takaosassa olevasta Kinect-sensorin liitännästä.
  1. Liitä kaapeli takaisin Kinect-sensorin liitäntään.
  1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect ja laitteet > Kinect.
  3. Odota, että sensori tunnistetaan. Tämä voi kestää jopa 2 minuuttia.

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on otettu Kinectin asetuksissa käyttöön

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect ja laitteet > Kinect.
  3. Varmista, että Kinect päällä -asetus on valittuna.

Ratkaisu 3: Palauta Kinect-sensorin ja Xbox One -konsolin välinen yhteys

1. Sammuta konsoli painamalla konsolin etuosassa olevaa  Xbox-painiketta 10 sekunnin ajan.
  2. Irrota konsolin virta ja irrota Kinect-sensorin Xbox One -konsolista.
  3. Käynnistä konsoli kytkemällä konsolin virta takaisin ja painamalla sitten konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta.
  4. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  5. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect ja laitteet > Kinect.
  6. Liitä Kinect-sensori konsolin takaosaan ja odota, että se tunnistetaan. Tämä voi kestää jopa 2 minuuttia.

Huomautus Jos sensori on päivitettävä, näytössä ilmoitetaan, että päivitys on käynnissä.

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Korjauspyyntö osoitteessa Laitteen huolto ja korjaus. Vaihtolaitteen saa vain rekisteröidylle konsolille.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One S -konsoli tai alkuperäinen Xbox One -konsoli ei tunnista Kinect-sensoria" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?