Xbox Onen Kinect-sensori ei käynnisty

Jos sinulla on Xbox Onen Kinect-sensoriin liittyviä ongelmia, varmista, että sensorin virta on kytketty. Sensorin etuosassa oleva Xbox-logo palaa, kun sensorin virta on kytketty.

Jos sensorin edessä oleva Xbox-logo ei pala tai se palaa, mutta konsoli ilmoittaa, että sensori on irrotettu, toimi tällä sivulla olevien vianmääritysohjeiden mukaan.

Huomautukset

Ratkaisut

Kinect-sensori on irrotettu

Jos Xbox One -konsoli ei tunnista Kinect-sensoria, Kinectin asetuksissa ei ole videota ja oppaan Asetukset-valikossa ei ole Käytä Kinect-mikrofonia keskusteluun -vaihtoehtoa.

Kokeile tässä tapauksessa seuraavia ratkaisuja:

• Varmista, että Kinect-kaapelin päässä oleva liitin on liitetty kunnolla konsolin takaosassa olevaan Kinect-liitäntään.
  • Jos liitin on liitetty kunnolla, irrota se, odota 10 sekuntia ja liitä se sitten uudelleen.
  • Jos ongelma ei poistu, käynnistä konsoli uudelleen.

Kinect-sensori on poistettu Settings (Asetukset) -valikossa käytöstä

Varmista, että sensorin virta on kytketty:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect ja laitteet > Kinect.
  3. Varmista, että Kinect päällä -asetus on valittuna.

Palauta Kinect-sensorin yhteys

Voit palauttaa Kinect-sensorin yhteyden seuraavasti:

1. Sammuta konsoli painamalla konsolin etuosassa olevaa  Xbox-painiketta 10 sekunnin ajan.
  2. Irrota konsolin virta ja irrota Kinect-sensori Xbox One-konsolista.
  3. Käynnistä konsoli kytkemällä konsolin virta takaisin ja painamalla sitten konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta.
  4. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  5. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect ja laitteet > Kinect.
  6. Liitä Kinect-sensori konsolin takaosaan ja odota, että se tunnistetaan. Tämä voi kestää jopa 2 minuuttia.

Huomautus Jos sensori on päivitettävä, näytössä ilmoitetaan, että noin kaksi minuuttia kestävä päivitys on käynnissä. Jos näytössä ei ilmoiteta, että päivitys on käynnissä, sensori on ajan tasalla.

Tee korjauspyyntö, jos nämä ratkaisut eivät korjaa ongelmaa.

Jos Kinect-sensorisi ei vieläkään käynnisty, se on korjattava. Korjauspyyntö osoitteessa Laitteen huolto ja korjaus. Vaihtolaitteen saa vain rekisteröidylle konsolille.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen Kinect-sensori ei käynnisty" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?