Kirjautuminen Xbox Oneen omalla ohjaimella

Video: Kirjautuminen sisään Xbox Oneen suosikkiohjaimen käynnistämisen avulla, samalla tavalla kuin profiili valittaisiin oppaassa.

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Kirjaudu suosikkiohjaimellasi Xbox Oneen linkittämällä ohjain profiiliisi. Kun olet linkittänyt ohjaimen, sinut kirjataan automaattisesti sisään heti, kun käynnistät ohjaimen.

Vain yksi henkilö voi linkittää profiilinsa ohjaimeen kerrallaan, joten varmista, että linkität ohjaimen, jota vain sinä käytät.

Voit linkittää ohjaimen seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Asetukset > Tili > Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
  2. Valitse Tämä ohjain kirjautuu sisään ja linkitä sitten käyttämäsi ohjain valitsemalla Linkitä ohjain.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kirjautuminen Xbox Oneen omalla ohjaimella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?