Kinect-virheiden vianmääritys Xbox One -konsolissa

Xbox Onen Kinect-sensori on suunniteltu siten, että se korjaa itse virheensä aina, kun se on mahdollista. Jos sensori ei esimerkiksi saa päivitettyä laiteohjelmistoaan, se yrittää ratkaista ongelman, ennen kuin näyttöön tulee virheilmoitus. Jos Kinect ei pysty ratkaisemaan ongelmaa, näyttöön tulee jompikumpi Kinect-sensoria koskevista virheilmoituksista.

Virhe: Kinectin asennusta ei voida jatkaa

Kyseessä on Kinect-sensorin ohjelmistovirhe. Yritä ratkaista ongelma seuraavasti.

Huomautus Jos tämä virhe tulee näyttöön konsolin alkuasetusten määrittämisen yhteydessä, ohita Kinectin määritysvaihe ja tee seuraavat vaiheet konsolin asetusten määrittämisen jälkeen.

1. Varmista, että Kinect-sensori on liitetty kunnolla konsolin Kinect-porttiin.
  2. Katkaise ja kytke konsolin virta painamalla konsolin Xbox-painiketta kymmenen sekuntia ja käynnistämällä konsoli sitten uudelleen.
  3. Siirry Kinectin asetukset -sivulle:
    1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect ja laitteet > Kinect.
  4. Tarkista Kinectin asetukset -sivulta, että Kinect päällä on valittuna. Pysy sivulla viiden minuutin ajan, jotta konsoli ehtii tehdä saatavilla olevat päivitykset.
  5. Jos Kinectin Asetukset-näyttöön ilmestyy kuva, sensori toimii. Jos näyttöön ei tule kuvaa, Kinect täytyy ehkä viedä huoltoon.

Virhe: Kinect-sensorissa ilmeni ongelma

Saat Xbox Onen käytön aikana seuraavan virheen:

Tapahtui virhe

Kinect-sensorissa ilmeni ongelma. Lähetä korjauspyyntö osoitteeseen xbox.com/xboxone/repair.

Tämän kaltainen virhe on ikävä kyllä osoitus siitä, että Kinect-sensorissa ilmennyttä ongelmaa ei voi ratkaista ja sensori täytyy viedä huoltoon.

Kinect-sensori käynnistyy ja sammuu toistuvasti

Kokeile seuraavaa:

1. Katkaise Xbox One -konsolin virta painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu kokonaan.
  2. Irrota Kinect-sensori konsolista.
  3. Käynnistä konsoli painamalla Xbox-painiketta.
  4. Liitä Kinect-sensori konsolin takaosaan ja odota, että se tunnistetaan. Tämä voi kestää jopa 2 minuuttia.
  5. Siirry Kinectin asetukset -sivulle:
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
    2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect ja laitteet > Kinect.
  6. Valitse Siirsin Kinect-sensoriani tai minulla on vaikeuksia Kinectin kanssa.
  7. Säädä Kinect-sensoria, kuten äänen kalibrointia, ohjeiden mukaan.

Jos ongelma ei ratkea yllä olevien ohjeiden avulla, Kinect-sensori on korjattava. Korjauspyyntö osoitteessa Laitteen huolto ja korjaus. Vaihtolaitteen saa vain rekisteröidylle konsolille.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kinect-virheiden vianmääritys Xbox One -konsolissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?