Xbox Onen Kinect-sensorin ongelmien vianmääritys

Tässä artikkelissa on kuvattu Kinect-sensorissa ilmenevien ongelmien vianmääritystä. Joskus saattaa käydä esimerkiksi niin, että Kinect-sensori ei näe sinua tai ei osaa tulkita kehosi liikkeitä oikein. Jos yrität vaikkapa pelata Kinect-peliä, liikkua aloitusnäytössä liikkeiden avulla tai kirjautua sisään Kinectillä, varmista, että Kinect-kamera näkee sinut. Näin sensorin käyttö sujuu mainiosti.

Huomioitavia asioita

Tarkista seuraavat asiat, ennen kuin säädät Kinectiä tai pelialuetta:

• Joissakin peleissä Kinectin täytyy ehkä nähdä sinut kokonaan. Jos pelissä täytyy esimerkiksi potkia palloa, Kinectin täytyy nähdä jalkasi.
  • Teräväpiirtokamerat tarvitsevat tavallisesti tietyn määrän valoa kuvaukseen. Varmista, että pelialue on kunnolla valaistu, mutta huolehdi siitä, ettei auringonvalo osu suoraan käyttäjiin ja kameraan.
  • Varmista, että Kinect on liitetty pistorasiaan ja sen virta on kytketty. Kinectin Xbox-logossa palaa valo, kun sensori on käynnistetty. Jos sensori ei käynnisty, perehdy ohjeaiheeseen Xbox Onen Kinect-sensori ei käynnisty.
  • Aseta Kinect niin lähelle sijoitusalustan reunaa kuin mahdollista. Varmista, ettei sen näkökentän edessä ole esteitä.
  • Jos Kinect-sensori on kytketty konsoliin, mutta näet aloitusnäytössä Kinectiä ei ole kytketty -sanoman, perehdy ohjeaiheeseen Xbox One S tai alkuperäinen Xbox One -konsoli ei tunnista Kinect-sensoria.

Tarkista Kinectin asetukset

Jos Kinect ei näe sinua kunnolla, tarkista Kinectin asetukset:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect ja laitteet > Kinect.

Tässä näytössä näet, mitä Kinect näkee. Jos sinua ei näy tässä näkymässä, siirry alla olevaan "Kinect-sensorin säätäminen" -kohtaan.

3. Jos Kinect-sensorin virtajohto on irrotettu tai sensori on sammutettu, tämä näkyy Kinect-näytössä.
  4. Kytke sensori uudelleen virtaan tarvittaessa ja valitse Käynnistä Kinect

Kinect-sensorin säätäminen

Voit säätää Kinect-sensoria seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect ja laitteet > Kinect.
  3. Valitse Siirsin Kinect-sensoriani tai minulla on vaikeuksia Kinectin kanssa.
  4. Säädä Kinect-sensoria, kuten äänen kalibrointia, ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos pelin aikana ilmenee ongelmia, katso pelin opetusohjelmaa ja säädä sitten Kinect-sensoria kesken pelin.

Jos ongelma ei poistu, tilaa Kinect-sensorille huolto kohdasta Laitteen huolto ja korjaus. Vaihtolaitteen saa vain rekisteröidylle konsolille.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen Kinect-sensorin ongelmien vianmääritys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?