Kinect-sisäänkirjautumisen ongelmien vianmääritys

Lue ohjeet vianmääritykseen, jos sisäänkirjautuminen Xbox One -konsoliin Kinect-sensorilla ei onnistu.

Kinect-sensori ei käynnisty

Jos Kinect-sensori ei käynnisty, jokin asetus on ehkä poistettu käytöstä. Varmista, että Kinect on kytketty päälle kohdassa Asetukset. Toimi näin:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset.
  3. Valitse Kinect ja laitteet > Kinect.
  4. Varmista, että Kinect päällä -asetus on valittuna.

Kinect-sensori ei tunnista sinua

Jos Kinect ei välillä tunnista sinua tai tunnistaa toisen henkilön sinuksi, toimi näin:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili.
  3. Valitse Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
  4. Valitse Muuta sisäänkirjautumis- ja tietoturva-asetuksia.
  5. Valitse Tee se nopeasti kuin taikavoimalla.
  6. Varmista <etunimi>, oletko se sinä? -näytössä, että nimesi näkyy esikatselunäytössä kuvasi vieressä. Jos sinut tunnistetaan, valitse Se olen minä.

Jos Kinect ei tunnista sinua lainkaan, toimi näin:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili.
  3. Valitse Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain > Kinect-sisäänkirjautumistietojeni hallinta.
  4. Valitse Poista Kinect-sisäänkirjautumistietoni.

Tämä poistaa Kinect-sisäänkirjautumistietosi. Palauta nyt tiedot noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili.
  3. Valitse Sign-in, security & passkey (Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain).
  4. Valitse Muuta sisäänkirjautumis- ja tietoturva-asetuksia.
  5. Valitse Tee se nopeasti kuin taikavoimalla.
  6. Valitse Kirjaa minut sisään Kinectillä.
  7. Kinect-sensori yrittää tunnistaa sinut. Jos nimesi näkyy kuvasi vieressä näytössä, valitse Se olen minä. Jos nimeäsi ei näy, nosta kätesi.

Huomautukset

• Kinect-sisäänkirjautumistiedot tallennetaan konsoliin. Jos haluat käyttää tätä toimintoa muissa konsoleissa, sinun on määritettävä Kinect-sisäänkirjautumistiedot erikseen kuhunkin konsoliin.
  • Jos näkymässä on sisäänkirjautumisen aikana useita henkilöitä, tunnistettujen käyttäjien nimet näkyvät korostettuina heidän kuvansa vieressä. Tuntemattomien käyttäjien vieressä näkyy sana ”vieras”.
  • Jos valitset sisäänkirjautumisen yhteydessä vahingossa väärän henkilön, noudata tämän sivun Kinect ei tunnista sinua lainkaan -kohdan ohjeita.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kinect-sisäänkirjautumisen ongelmien vianmääritys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?