Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan Chatpad -mininäppäimistö

Jos sinulla on ongelma Xbox One Chatpad -mininäppäimistön kanssa, kokeile seuraavia ratkaisuja ongelman korjaamiseksi.

Xbox One Chatpad -mininäppäimistöni ei asennu ohjaimelleni

Chatpad-mininäppäimistön ja ohjaimen keskinäisen kiinnityksen on määrä olla tiukka. Jos haluat yhdistää laitteet, toimi seuraavasti:

1. Kohdista mininäppäimistön USB-liitin lisälaiteliitäntäkohtaan.
  2. Paina mininäppäimistö ohjaimeen.
  3. Jos se ei mahdu helposti, yritä varovasti keinuttaa sitä edestakaisin, kunnes se kiinnittyy paikalleen.

Chatpad-mininäppäimistö ei toimi

Ratkaisu 1: Tarkista, että ohjaimeen on kytketty virta

Tarkista, että ohjain on käytössä ja toimii oikein. Neuvoja ohjaimen käyttöön on ohjeaiheessa Langaton Xbox One -ohjain toimii virheellisesti.

Ratkaisu 2: Irrota mininäppäimistö ja yhdistä se uudelleen ohjaimeesi

1. Irrota mininäppäimistö ohjaimesta.
  2. Kiinnitä mininäppäimistö uudelleen painamalla sitä tiukasti ohjaimeen, jotta varmistetaan, että yhteys on kunnossa. Jos se on liitetty kiinni oikein, vihreä merkkivalo vilkkuu kerran.

Ratkaisu 3: Päivitä ohjain

1. Liitä mininäppäimistö ohjaimen sisään.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  3. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect & laitteet > Laitteet ja lisävarusteet > Lisää vaihtoehtoja.
  4. Valitse päivitysvaihtoehto ja noudata kehotteita.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -ohjaimen päivittäminen.

Ratkaisu 4: Päivitä konsoli

Konsolisi päivityksen on oltava marraskuun 2015 (tai uudempi) päivitys. Lisätietoja järjestelmäpäivityksistä saat ohjeaiheesta Xbox One -käyttöjärjestelmän versiot ja järjestelmäpäivitykset.

Ratkaisu 5: Käynnistä konsoli uudelleen

Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Järjestelmä > Asetukset > Virta ja käynnistys > Sammuta tai käynnistä uudelleen ja valitse sitten Käynnistä uudelleen nyt, jotta Xbox One-konsoli käynnistyy uudelleen.

Mininäppäimistössä ei ole ääntä tai ääni on heikko

Ratkaisu 1: Tarkista, että ohjaimeen on kytketty virta

Neuvoja ohjaimen käyttöön on ohjeaiheessa Langaton Xbox One -ohjain toimii virheellisesti.

Ratkaisu 2: Irrota kuulokkeet ja mininäppäimistö ja liitä ne uudelleen ohjaimeen

1. Irrota kuulokkeet mininäppäimistöstä.
  2. Irrota mininäppäimistö ohjaimesta.
  3. Yhdistä mininäppäimistö uudelleen ohjaimeen. Jos se on liitetty kiinni oikein, vihreä merkkivalo vilkkuu kerran.
  4. Yhdistä kuulokkeet uudelleen mininäppäimistöön.

Jos yhdistät kuulokkeet uudelleen mininäppäimistöön, mutta äänikanava ei toimi vieläkään kunnolla, katso Yhteensopivan kuulokemikrofonin liittäminen Xbox One -konsoliin varmistaaksesi, että kuulokkeet ovat yhteensopivat.

Ratkaisu 3: Päivitä ohjain

1. Liitä mininäppäimistö ohjaimeen.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  3. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect & laitteet > Laitteet ja lisävarusteet > Lisää vaihtoehtoja.
  4. Valitse päivitysvaihtoehto ja noudata kehotteita.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -ohjaimen päivittäminen.

Ratkaisu 4: Päivitä konsoli

Konsolisi päivityksen on oltava marraskuun 2015 (tai uudempi) päivitys. Lisätietoja järjestelmäpäivityksistä saat ohjeaiheesta Xbox One -käyttöjärjestelmän versiot ja järjestelmäpäivitykset.

Ratkaisu 5: Käynnistä konsoli uudelleen

Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Järjestelmä > Asetukset > Virta ja käynnistys > Sammuta tai käynnistä uudelleen ja valitse sitten Käynnistä uudelleen nyt, jotta Xbox One-konsoli käynnistyy uudelleen.

Ääni toimii, mutta näppäimistö ei

Ratkaisu 1: Irrota mininäppäimistö ja yhdistä se uudelleen ohjaimeesi

1. Irrota mininäppäimistö ohjaimesta.
  2. Kiinnitä mininäppäimistö uudelleen painamalla sitä tiukasti ohjaimeen, jotta varmistetaan, että yhteys on kunnossa. Jos se on liitetty kiinni oikein, vihreä merkkivalo vilkkuu kerran.

Ratkaisu 2: Kokeile toista peliä

Yritä mininäppäimistön käyttöä toisen Xbox One -pelin tai -sovelluksen kanssa, jotta nähdään, toimiiko näppäimistö oikein.

Huomautus Chatpad-näppäimistö ei toimi Xbox Onen takautuvasti yhteensopivien pelien kanssa.

Väärät merkit näkyvät näppäimistöä painettaessa

Ratkaisu 1: Tarkista kieliasetukset

Varmista, että konsolisi ja mininäppäimistön kieli vastaavat toisinaan ja että olet tuetussa maassa (katso Tuetut maat). Mininäppäimistön sarjanumero päättyy kirjaimen B, E, F, G tai S osoittamaan kielen, jota se tukee: brittienglantia, Yhdysvaltain englantia, ranskaa, saksaa tai espanjaa.

Jos haluat tarkistaa asetukset, toimi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä.
  3. Valitse Kieli ja sijainti, jotta voit vahvistaa tai päivittää sijaintisi ja kielen vastaamaan mininäppäimistön asetuksia.

Ratkaisu 2: Tarkista, oletko erikoismerkkinäppäintilassa

Voit olla siirtymässä erikoismerkkitilaan, jos painat jotakin näppäimistä ^, ~, ¨, `, taija niiden jälkeen näppäimiä, e i, o, u tai y. Katso Special Character key mode (Erikoismerkkinäppäintila), jotta voit ymmärtää tämän toiminnon.

Ratkaisu 3: Tarkista mininäppäimistön tila

Tarkista, että et ole parhaillaan jossakin edellä kuvatussa erityistilassa (kuten oranssitila) tai siirtymässä sellaiseen. Jos näet oranssissa, vihreässä tai Caps Lock -näppäimessä valon, olet vastaavassa tilassa. Siirry pois kyseisestä tilasta painamalla näppäintä, jossa valo palaa.

Ratkaisu 4: Päivitä ohjain

1. Liitä mininäppäimistö ohjaimen sisään.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  3. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect & laitteet > Laitteet ja lisävarusteet > Lisää vaihtoehtoja.
  4. Valitse päivitysvaihtoehto ja noudata kehotteita.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -ohjaimen päivittäminen.

Mininäppäimistö ei toimi vieläkään kunnolla

Jos mikään tällä sivulla esitetty ratkaisu ei ole korjannut ongelmaa, sinun täytyy ehkä ottaa yhteyttä laitetukeen laitteen vaihtamista varten.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan Chatpad -mininäppäimistö" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?