Langattoman Xbox-ohjaimen päivittäminen

Kun päivität ohjaimeen uusimman ohjelmistoversion, saat käyttöösi tärkeitä ohjaimen parannuksia, kuten Xbox One -stereokuulokesovittimen täydet ominaisuudet. Päivitä ohjain langattomasti tai USB:n avulla. Jos tarvitset apua vianmäärityksessä, tutustu kohtaan Xbox One -ohjaimen päivitysongelmien vianmääritys.

Tällä sivulla

Päivittäminen langattomasti

Kesäkuussa 2015 tai sen jälkeen ostettu langaton Xbox One -ohjain voidaan päivittää langattomasti USB-kaapelia yhdistämättä. Tässä ohjaimessa on pieni, pyöreä 3,5 mm:n liitäntä, joka sijaitsee ohjaimen pohjassa (ohjaimet, joissa ei ole tätä liitäntää, on päivitettävä USB-kaapelin kautta).

Langattoman Xbox One -ohjaimen 3,5 mm:n liitäntä on osoitettu nuolella.
  1. Jos sinulla on stereokuulokesovitin, kiinnitä se ohjaimen alaosaan, jotta se pystyy myös hakemaan päivityksiä.
  2. Jos käytät stereokuulokesovitinta, liitä kuulokkeet (kuulokkeet täytyy liittää, jotta sovitin käynnistyy).
  3. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Järjestelmä > Asetukset > Laitteet ja suoratoisto > Lisävarusteet ja valitse sitten ohjain, jonka haluat päivittää.
  4. Valitse Laitteen tiedot, valitse Laiteohjelmistoversio-ruutu ja valitse sitten Jatka.

Huomautukset

• Tämän päivityksen automaattinen tunnistustoiminto ei ehkä toimi heti, jos olet liittänyt stereokuulokesovittimen ohjaimeen järjestelmäpäivityksen lataamisen aikana tai konsolin ollessa sammutettuna. Voit ratkaista tämän ongelman siirtymällä aloitusnäyttöön ja irrottamalla sovittimen. Liitä sitten sovitin uudelleen ohjaimeen.
  • Sinun tarvitsee päivittää ohjain stereokuulokesovittimen käyttöä varten vain kerran. Jos haluat kuitenkin käyttää stereokuulokemikrofonisovitinta muiden Xbox One -ohjainten kanssa, sinun on suoritettava tämä prosessi jokaisen ohjaimen osalta. Hae uusia päivityksiä lisäksi ajoittain, sillä Xbox julkaisee usein uusia toimintoja ja parannuksia ohjainta varten.

Päivitys USB:llä

1. Jos sinulla on stereokuulokesovitin, kiinnitä se ohjaimen alaosaan, jotta se pystyy myös hakemaan päivityksiä.
  2. Jos käytät stereokuulokesovitinta, liitä kuulokkeet (kuulokkeet täytyy liittää, jotta sovitin käynnistyy).
  3. Liitä toimitukseen sisältyvä USB-kaapeli levykelkan kulman takana olevaan liitäntään konsolin vasemmalla sivulla. Xbox One X:ssä ja Xbox One S:ssä USB-portti sijaitsee laitteen etuosassa virtapainikkeen alapuolella.
  4. Liitä USB-kaapelin toinen pää ohjaimen yläosaan.
Aloitetaan-näyttö avautuu. USB-kaapelin liittäminen ohjaimeen on osoitettu nuolella. Jatka-painike on korostettu.
  1. Päivityksen asennusohjeiden pitäisi tulla automaattisesti näyttöön. Toimi ohjeiden mukaan, äläkä irrota USB-kaapelia, kun päivitys on käynnissä. Prosessi voi kestää jopa 3 minuuttia. Jos päivityksen asennusohjeet eivät tule automaattisesti näyttöön, voit aloittaa prosessin manuaalisesti. Tee näin painamalla Xbox-painiketta oppaan avaamiseksi, valitse Järjestelmä > Asetukset > Laitteet ja suoratoisto > Lisävarusteet ja valitse sitten ohjain, jonka haluat päivittää. Valitse Laitteen tiedot, valitse Laiteohjelmiston versio -ruutu ja valitse sitten Jatka.

Huomautukset

• Tämän päivityksen automaattinen tunnistustoiminto ei ehkä toimi heti, jos olet liittänyt stereokuulokesovittimen ohjaimeen järjestelmäpäivityksen lataamisen aikana tai konsolin ollessa sammutettuna. Voit ratkaista tämän ongelman siirtymällä aloitusnäyttöön ja irrottamalla sovittimen. Liitä sitten sovitin ohjaimeen.
  • Sinun tarvitsee päivittää ohjain stereokuulokemikrofonisovittimen käyttöä varten vain kerran. Jos haluat kuitenkin käyttää stereokuulokemikrofonisovitinta muiden Xbox One -ohjainten kanssa, sinun on suoritettava tämä prosessi jokaisen ohjaimen osalta. Hae uusia päivityksiä lisäksi ajoittain, sillä Xbox julkaisee usein uusia toimintoja ja parannuksia ohjainta varten.

Päivittäminen tietokoneella

Päivitä ohjain Windows 10 -tietokoneella Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla:

1. Jos et ole vielä asentanut sovellusta, lataa se Microsoft Storesta.
  2. Avaa Xbox-lisävarusteet-sovellus.
  3. Yhdistä langaton Xbox One -ohjain USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.
    Huomautus Sinua pyydetään päivittämään Windows 10 Anniversary Editioniin, jos et ole vielä tehnyt niin.
  4. Kun ohjain on yhdistetty, näet Vaaditaan päivitys -sanoman, jos päivitys on pakollinen. Asenna päivitys.

Huomautukset

• Xbox-lisävarusteet-sovellus on saatavilla vain Windows 10:een.
  • Ohjaimet, joissa ei ole sisäänrakennettua 3,5 mm:n ääniliitäntää, on päivitettävä USB-liitännän kautta, ja niissä on oltava Windows 10 TH2 Update (tai uudempi).
  • Ohjaimen päivittämistä Bluetooth-yhteyden välityksellä ei tueta.
  • Jos haluat mukauttaa langatonta Xbox Elite 2 -sarjan ohjainta Xbox-lisävarusteet-sovelluksessa, hanki Windows 10:n päivitys toukokuu 2019 (tai uudempi) ja varmista, että tietokoneeseen on asennettu uusimmat korjaukset. Ota selvää, miten voit hankkia päivitykset.
  • Bluetoothin käyttö vaatii, että tietokoneessa on käytössä Windows 10 Anniversary Update. Tutustu kohtaan Windows Update: usein kysytyt kysymykset saadaksesi lisätietoja uusimman Windows-päivityksen hankkimisesta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Langattoman Xbox-ohjaimen päivittäminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?