Xbox One -konsolissa olevien USB-porttien käyttäminen

Xbox One -konsolissa on kolme USB 3.0 -porttia: kaksi konsolin takaosassa ja yksi joko etuosassa (Xbox One S- ja Xbox One X) tai konsolin vasemmalla puolella (alkuperäinen Xbox One).

Tuetut lisävarusteet

Näitä portteja varten tuettuja apuohjelmia ja lisälaitteita ovat esimerkiksi seuraavat:

• Xbox One Pelaa & Lataa -sarja
  • Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition 2 -pelin Xbox One -versio
  • Thrustmaster TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia Edition
  • Langalliset USB-näppäimistöt

Siirry osoitteeseen Xbox One -lisävarusteet, niin saat tietoja uusimmista apuohjelmista.

Ulkoinen tallennustila

Jos sinulla on ulkoinen USB 3.0 -asema, jonka tallennustila on vähintään 256 gigatavua, voit käyttää sitä Xbox One -pelien ja -sovellusten tallentamiseen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää tallennusasemaa musiikin, videoiden ja kuvien tallentamiseen ja toistamiseen Xbox Onella Media Player -sovelluksen avulla.

Huomautus Tarkista, että asemassa on USB 3.0 -yhteensopiva kaapeli, joka on hyvässä kunnossa. Usko tai älä, mutta kaapeli voi vaikuttaa levyaseman tai Xboxin suorituskykyyn.

Jos sinulla on USB-asema, joka ei täytä näitä nopeus- ja kokovaatimuksia, voit silti käyttää sitä mediasisällön toistamiseen.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Tallennuksen hallinta Xbox Onessa.

Kinect-portit

Jos käytät on alkuperäistä Xbox One -konsolia, laitteen takaosassa on erityinen portti Kinect-sensorin kytkentää varten.

Jos sinulla on Xbox One S- tai Xbox One X -konsoli, tarvitset Kinect-sovittimen. Sovitin liitetään konsolin takana, sen vasemmalla puolella olevaan USB-porttiin. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin Kinect-sensorin käyttäminen Xbox One S -konsolin kanssa.