Langattoman Xbox-ohjaimen käyttäminen Samsung Gear VR:n kanssa

Xbox Onen vuoden 2016 marraskuun päivitys mahdollistaa Samsung Gear VR, Powered by Oculus -laseihin tarkoitettujen pelien pelaamisen Bluetoothia tukevalla langattomalla Xbox-ohjaimella.

Varmista ennen aloittamista, että langaton Xbox-ohjaimesi tukee Bluetoothia ja että siihen on asennettu uusin päivitys. Lisätietoja on alla olevassa Vianmääritys-osassa.

Yhdistä ohjaimesi Samsung Gear VR:n kanssa käyttämääsi Android-laitteeseen:

1. Käynnistä langaton Xbox-ohjaimesi ja Android-laite.
  2. Pidä liitospainiketta painettuna 3 sekunnin ajan ja vapauta se.
  1. Valitse Android-laitteessa Asetukset > Bluetooth.
  2. Ota Bluetooth-toiminto käyttöön ja valitse Hae.
  3. Valitse käytettävissä olevista laitteista Langaton Xbox-ohjain. Laitteen pitäisi nyt näkyä Pariksi liitetyt laitteet -kohdassa pariksi liitettynä laitteena.
  4. Yhdistä puhelin Samsung Gear VR:ään ja varmista, että Bluetooth on käytössä.
  5. Pidä Takaisin-painiketta painettuna.
  6. Valitse Asetukset > Bluetooth.

Jos ohjain on yhdistetty, mutta se ei toimi pelissä, asenna uusimmat päivitykset pelin julkaisijalta.

Bluetoothiin liittyviä huomautuksia

• Langaton Xbox-ohjain ei tue lisälaitteita, kuten kuulokemikrofoneja, Xbox Chatpad -mininäppäimistöä tai Xbox One -stereokuulokemikrofonisovitinta, kun se on yhdistetty Bluetooth-yhteyden välityksellä.
  • Langattoman Xbox-ohjaimen päivittämistä Android-laitteella ei tueta.
  • Uusimman ohjainpäivityksen hankkimista varten tarvitaan tietokone, jossa on käytössä Windows 10 Anniversary Update tai sitä uudempi versio. Lisätietoja uusimman Windows-päivityksen hankkimisesta on ohjeaiheessa Windows Update: usein kysytyt kysymykset.
  • Xbox-lisävarusteet-sovellus on saatavilla vain Windows 10:een.
  • Langattoman Xbox-ohjaimen laiteohjelmiston päivittämistä Bluetooth-yhteyden välityksellä ei tueta.
  • Langattoman Xbox-ohjaimen päivittämistä Android-laitteella ei tueta.

Vianmääritys

Varmista, että langaton Xbox-ohjaimesi tukee Bluetoothia

Jos et ole varma, tarkista Xbox-painikkeen ympärillä oleva muovi. Bluetoothia tukevissa ohjaimissa Xbox-painikkeen ympärillä oleva muovi on osa ohjaimen etulevyä. Ohjaimissa, joissa ei ole Bluetoothia, muovi on osa ohjaimen yläosaa, jossa bumper-painikkeet ovat. Ohjaimesi mahdollistaa Bluetooth-toiminnon käytön, jos se on samanlainen kuin alla olevan kuvan alaosassa oleva ohjain.

Kuva osoittaa ilman Bluetooth-toimintoa olevan Xbox One -ohjaimen Bluetoothilla varustetun ohjaimen yläpuolella.

Hanki langattoman Xbox-ohjaimen uusin päivitys

Voit päivittää langattoman Xbox-ohjaimen seuraavalla kolmella tavalla.

Päivitä langattomasti käyttämällä Xbox One -konsolia Päivitä käyttämällä Xbox One -konsolin USB-kaapelia Suorita päivitys käyttämällä Windowsin langatonta Xbox-sovitinta tai USB-liitännän kautta käyttämällä Windows 10 -tietokonetta
  1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot ja päivitykset ja varmista, että käytössä on uusin järjestelmäpäivitys. Asenna päivitys, jos sellainen on saatavilla.
  2. Valitse Asetukset > Kinect ja laitteet > Laitteet ja lisävarusteet ja varmista, että käytössä on uusin ohjainpäivitys.
  3. Valitse päivitettävä ohjain.
  4. Valitse Päivitä ja sitten Jatka.
  1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot ja päivitykset ja varmista, että käytössä on uusin järjestelmäpäivitys. Lataa päivitys, jos sellainen on saatavilla.
  2. Liitä USB-kaapelin suuri pää konsolissa olevaan USB-porttiin.
  3. Liitä USB-kaapelin pieni pää ohjaimen yläosaan.
  4. Päivityksen asennusohjeet tulevat automaattisesti näyttöön, jos päivitys on saatavilla. Asenna päivitys.
  1. Päivitä tietokoneellesi asennettu Windows 10 uusimpaan versioon. Tietokoneessa on oltava Windows 10 Anniversary Edition tai sitä uudempi versio. Lisätietoja uusimman Windows-päivityksen hankkimisesta on ohjeaiheessa Windows Update: usein kysytyt kysymykset.
  2. Avaa Microsoft Store ja kirjoita hakusanaksi ”Xbox lisävarusteet”. Lataa ja asenna sitten sovellus valitsemalla Hanki.
  3. Avaa Xbox-lisävarusteet-sovellus valitsemalla Käynnistä, kun se on asennettu.
  4. Yhdistä langaton Xbox-ohjain USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.
  5. Näet Vaaditaan päivitys -sanoman, jos päivitys on pakollinen. Asenna päivitys.

Varmista, että Android-laite, käyttöjärjestelmä ja peli ovat tuettuja

Tuetut laitteet Tuetut käyttöjärjestelmät Tuetut pelit
Galaxy S7
Galaxy S7 edge
Galaxy Note5
Galaxy S6 edge+
Galaxy S6
Galaxy S6 edge

5.1.1

6.0.1

Ohjain toimii kaikissa ohjainta tukevissa peleissä Samsung Gear VR:n kanssa. Voit tarkistaa pelin yhteensopivuuden ohjainten kanssa Oculus-kaupassa olevalta sovelluksen kuvaussivulta.

*Lisätietoja laitteen käyttöönotosta saat siirtymällä Samsung Gear VR:n käyttöönottoa käsitteleviin ohjeisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on kysyttävää tai tarvitsen Samsung-laitteen käyttöön liittyvää apua

Siirry Samsung-tukeen, jos tarvitset Samsung-laitteen käyttöön liittyvää apua.

Tarvitsen pelien ostamiseen, lataamiseen, asentamiseen tai päivittämiseen liittyvää apua

Siirry Oculus-tukeen.

Minulla on kysyttävää pelin pelaamisesta tai pelissä ilmenneestä ongelmasta

Saat tukea pelin julkaisijan sivustosta.

Minulla on kysyttävää langattomasta Xbox-ohjaimesta tai tarvitsen sen käyttöön liittyvää apua. Mitä voin tehdä?

Toimi edellä annettujen ohjeiden mukaan ja varmista, että ohjain on määritetty oikein. Jos näiden ohjeiden noudattaminen ei korjaa ongelmaa, siirry ohjeaiheeseen Normaalin langattoman Xbox One -ohjaimen yleiskuvaus, jossa on toimintaohjeita ja vianmääritystietoja.

Jos tekniikka perustuu Bluetoothiin, tarkoittaako se, että voin liittää langattoman Xbox-ohjaimen minkä tahansa Bluetooth-laitteen pariksi?

Tällä hetkellä vain tietyt Samsung Galaxy -laitteet ovat tuettuja. Joissakin tapauksissa pystyt ehkä liittämään ohjaimen muiden laitteiden pariksi ja käyttämään sitä, mutta toiminnot ovat rajoitettuja. Etsimme aktiivisesti mahdollisuuksia tukea ohjainta myös muissa laitteissa Bluetooth-yhteyden välityksellä.

Mitkä pelit ovat tuettuja?

Ohjain toimii kaikissa ohjainta tukevissa peleissä Samsung Gear VR:n kanssa. Voit tarkistaa pelin yhteensopivuuden ohjainten kanssa Oculus-kaupassa olevalta sovelluksen kuvaussivulta.