Langattoman Xbox Elite 2 -sarjan ohjaimen asetusten mukauttaminen Xbox-lisävarusteet‑sovelluksen avulla

Avaa Xbox-lisävarusteet-sovellus

Voit avata Xbox Onessa Xbox-lisävarusteet-sovelluksen painamalla Xbox-painiketta avataksesi oppaan, valitsemalla Omat pelit ja sovellukset > Näytä kaikki > Sovellukset ja valitse sitten Xbox-lisävarusteet.

Avaa Xbox-lisävarusteet-sovellus Windows 10 -laitteella painamalla käynnistyspainiketta , kirjoittamalla Xbox-lisävarusteet tai valitsemalla sen luettelosta. Kirjaudu sitten sisään. Jos sovellusta ei ole asennettu tietokoneellesi, voit hankkia sen Microsoft Storesta.

Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla voit mukauttaa sitä, miten pelaat langattomalla Xbox Elite 2 -sarjan ohjaimella.

Huomautukset

• Xbox-lisävarusteet-sovellus on saatavilla vain Xbox Onelle ja Windows 10:lle.
  • Jos haluat määrittää langattoman Xbox Elite 2 -sarjan ohjaimen, hanki Windows 10:n päivitys toukokuu 2019 (tai uudempi) ja varmista, että tietokoneessasi on uusimmat korjaukset. Ota selvää, miten voit hankkia päivitykset.
  • Xbox-lisävarusteet-sovellus ei kuitenkaan tunnista ohjaintasi, jos muodostat yhteyden tietokoneeseen Bluetoothin avulla. Yhdistä ohjaimesi Xboxin langattoman yhteyden avulla tai liitä mukana toimitettava USB-C-kaapeli langattoman Xbox Elite 2 -sarjan ohjaimen takaosaan ja kaapelin toinen pää tietokoneeseen. Lisätietoja on kohdassa Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen Windows-tietokoneeseen.

Profiilien luominen ja niiden välillä siirtyminen

Voit luoda ohjainprofiilin seuraavasti:

1. Avaa Xbox-lisävarusteet-sovellus langattoman Xbox Elite 2 -sarjan ohjaimen avulla.
  2. Vieritä langattoman Xbox Elite 2 -sarjan ohjaimen kohdalle ja valitse Määritä.
  3. Valitse Uusi profiili, anna profiilisi nimi ja tallenna tekemäsi muutokset. Esimerkiksi jos määrität uudelleen suuntaohjaimen alas-painikkeen ohjaimen etulevyssä Y-painikkeeksi , myös suuntaohjaimen alas-painike toimii Y-painikkeena tästä eteenpäin.
  4. Kun olet valmis, paina B-painiketta , jotta muutokset tulevat voimaan.

Luo useita profiileja sovelluksessa ja siirry niiden välillä käyttämällä sisäänrakennettua Profiili-painiketta.

1. Avaa Xbox-lisävarusteet-sovellus, vieritä langattoman Xbox Elite 2 -sarjan ohjaimen kohdalle ja valitse sitten Määritä.
  2. Valitse kohdassa Profiilit luomasi ohjaimen profiili tai luo uusi profiili.
  3. Valitse paikka.

Voit määrittää paikan enintään kolmelle profiilille. Voit liikkua profiilien välillä painamalla langattoman Xbox Elite 2 -ohjaimen Profiili-painiketta. Kun yhdessäkään palkissa alaspäin profiilipainikkeesta ei ole valoa, ohjain käyttää painikkeen oletusasetuksien mukaisia painikemäärityksiä.

Profiilipainike
Profiilipainike

Vaihto- ja järjestelmäkomennot

Määritä painike, joka toimii vaihtonäppäimenä. Painikkeiden vaihtoehtoiset syötteet aktivoituvat, kun määritettyä vaihtopainiketta pidetään painettuna (helpottaa määritysten nopeaa muuttamista). Lisätietoja on kohdassa Vaihtopainikkeen käyttö langattomalla Xbox Elite 2 -sarjan ohjaimella.

Voit määrittää painikkeet, jotka toimivat pikakuvakkeina järjestelmätoiminnoille, kuten "Tallenna tämä" tai "Ota näyttökuva". Kun valitset uudelleenmääritettävän painikkeen, valitse Ensisijainen tai Vaihto, siirry Toiminto-välilehdelle ja valitse toiminto sitten luettelosta. Kun olet valmis, paina B-painiketta , jotta muutokset tulevat voimaan.

Huomautus Järjestelmätoiminnot eivät ole tällä hetkellä käytettävissä Windows 10:ssä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Langattoman Xbox Elite 2 -sarjan ohjaimen asetusten mukauttaminen Xbox-lisävarusteet‑sovelluksen avulla   " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?