Blu-ray- ja DVD-levyjen toiston hallinta Xbox One -konsolissa

Xbox One -ohjaimella voit hallita konsolilla toistettavia Blu-ray- ja DVD-levyjä. Tällä sivulla kerrotaan, miten se tapahtuu, ja esitellään käytettävät ohjaimen toiminnot.

Huomautus Blu-ray-soitinsovellus ei koske Xbox One S All-Digital -versiota.

Ratkaisut

Xbox One -ohjaimen etupaneeli

1 Vasen sauva
2 Vasen bumper-painike
3 Näkymäpainike
4 USB-latausportti
5 Xbox-painike
6 Valikkopainike
7 Oikea bumper-painike
8 Suuntaohjain

9 Laajennusportti
10 Oikea sauva
X X-painike
Y Y-painike
A A-painike
B B-painike

Huomautus Langattoman ohjaimen painikkeiden toiminta on selitetty seikkaperäisesti ohjeaiheessa Tutustu langattomaan Xbox One -ohjaimeen.

Xbox One -ohjaimen käyttäminen Blu-ray-levyjen toistoon

Seuraavassa taulukossa on esitetty ohjaimen pikavalinnat, joilla voit hallita Blu-ray-levyjen toistoa.

Toiminto

Paina

Keskeytä toisto ja jatka toistoa

X

Siirry yksi jakso taaksepäin

Vasen bumper-painike
tai
Y, valitse sitten Siirry taaksepäin

Siirry yksi jakso eteenpäin

Oikea bumper-painike
tai
Y, valitse sitten Siirry eteenpäin

Siirry eteenpäin

Oikea liipaisin (lisää nopeutta jokaisella liipaisimen vedolla)

Kelaa taaksepäin

Vasen liipaisin (lisää nopeutta jokaisella liipaisimen vedolla)

Avaa kuvaruutunäytön toistokomennot

B tai Y

Avaa laajemmat siirtokomennot

Näkymäpainike

Avaa Blu-ray-levyn avattava valikko

Sauvalla oikealle tai suuntaohjaimella oikealle (sulje painamalla vasenta painiketta)
tai
Valikkopainike

Huomautus Kaikki levyt eivät tue tätä toimintoa.

Avaa Blu-ray-levyn kappalepalkki

Sauvalla oikealle tai suuntaohjaimella oikealle

Huomautus Kaikki levyt eivät tue tätä toimintoa.

Blu-ray-levyjen laajemmat toistokomennot

Blu-ray-levyä katsottaessa konsolin näyttöön ilmestyvien laajempien toistokomentojen avulla voit suorittaa seuraavat toiminnot:

• Ota käyttöön tekstitys
  • Muuta kamerakulmaa
  • Muuta äänikanavaa
  • Näytä välittömän toiston tiedot

Xbox One -ohjaimen käyttäminen DVD-levyjen toistoon

Seuraavassa taulukossa on esitetty ohjaimen pikavalinnat, joilla voit hallita DVD-levyjen toistoa.

Toiminto

Paina

Keskeytä toisto ja jatka toistoa

X

Siirry yksi jakso taaksepäin

Vasen bumper-painike
tai
B, valitse sitten Siirry taaksepäin

Siirry yksi jakso eteenpäin

Oikea bumper-painike
tai
B, valitse sitten Siirry eteenpäin

Siirry eteenpäin

Oikea liipaisin (lisää nopeutta jokaisella liipaisimen vedolla)

Kelaa taaksepäin

Vasen liipaisin (lisää nopeutta jokaisella liipaisimen vedolla)

Avaa kuvaruutunäytön toistokomennot

Valikkopainike, B-painike tai Y-painike

Avaa laajemmat siirtokomennot

Näkymäpainike

DVD-levyjen laajemmat toistokomennot

DVD-levyä katsottaessa konsolin näyttöön ilmestyvien laajempien toistokomentojen avulla voit suorittaa seuraavat toiminnot:

• Ota käyttöön tekstitys
  • Muuta kamerakulmaa
  • Muuta äänikanavaa
  • Näytä välittömän toiston tiedot

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Blu-ray- ja DVD-levyjen toiston hallinta Xbox One -konsolissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?