Blu-ray- ja DVD-soitinsovelluksen määrittäminen ja asentaminen Xbox Oneen

Tärkeää Blu-ray-soitinsovellus ei koske Xbox One S All-Digital -versiota.

Jos haluat katsoa Blu-ray- tai DVD-elokuvia Xbox Onella, sinun täytyy ensin asentaa Blu-ray-soitinsovellus. Voit asentaa sovelluksen valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista.

Asentaminen Xbox-käyttöliittymästä

1. Avaa opas painamalla Xbox -painiketta  ja valitse sitten Aloitus, vieritä oikealle ja valitse Store.
  2. Valitse Haku ja kirjoita hakupalkkiin Blu-ray. Valitse Blu-ray-soitinsovellus, kun se tulee näkyviin.
  3. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Hanki.

Asentaminen konsoliin asetetulta levyltä

1. Aseta Blu-ray- tai DVD-levy Xbox Oneen.
  2. Valitse Blu-ray-soitin-sovellus, kun se tulee näkyviin.
  3. Valitse Blu-ray-soitinsovelluksen tietosivulta Hanki.
  4. Levyn toiston pitäisi alkaa automaattisesti.

Kun sovellus on asennettu, voit katsoa Blu-ray- tai DVD-elokuvia asettamalla levyn Xbox Oneen ja valitsemalla kohdan Blu-ray-soitin aloitusnäytöstä tai kohdasta Omat pelit ja sovellukset.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Blu-ray- ja DVD-soitinsovelluksen määrittäminen ja asentaminen Xbox Oneen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?