Kappaleen lisääminen musiikkikokoelmaan Xbox Onessa

Kappaleen lisääminen kokoelmaan

Voit helposti lisätä kokoelmaasi haluamasi kappaleen. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.
  2. Avaa Groove Musiikki -sovellus.
  3. Valitse lisättävä kappale ja valitse sitten Lisää kappale ohjaimen A-painikkeella .
  4. Napsauta A-painikkeella Kokoelma. Kappaleen pitäisi nyt näkyä musiikkikokoelmassasi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kappaleen lisääminen musiikkikokoelmaan Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?