Pelileikkeiden jakaminen Xbox Onessa

Upload Studiossa voit muokata tallennettuja pelivideoita ja jakaa niitä Xbox Live -yhteisölle.

Video: Pelileikkeiden jakaminen Xbox Onella

Katso video Pelileikkeiden jakaminen Xbox Onella. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Miten leikkeen voi jakaa Upload Studiossa?

Huomautus Upload Studio on saatavilla Microsoft Storesta.

1. Käynnistä Upload Studio valitsemalla Upload Studio Omat pelit ja sovellukset -kohdasta.
  2. Valitse Manage your clips (Leikkeiden hallinta).
  3. Korosta muokattava leike ja valitse sitten Edit in Upload Studio (Editoi Upload Studiossa).
  4. Viimeistele leike toimimalla muokkausprosessin mukaan ja valitse sitten Valmis.
  5. Anna muokkauksen viimeisessä vaiheessa leikkeelle nimi ja tunniste.
  6. Valitse Upload (Lähetä) ja sitten Next (Seuraava).
  7. Valitse Lähetä. Xbox One muuntaa ja lähettää leikkeesi Xbox Liveen tietosuoja-asetustesi mukaisesti.

Huomautus Xbox tarkistaa kaikki leikkeet, jotta voidaan varmistaa, etteivät ne riko Xbox Live -palvelun käyttäytymissääntöjä. Leikkeesi voi tulla toisten nähtäväksi viiveellä.

Miten omasta konsolista jakaminen onnistuu?

Voit myös jakaa leikkeitäsi suoraan konsolistasi:

1. Valitse oppaasta kohta Broadcast & capture (Lähetä ja sieppaa).
  2. Valitse Sieppaa > Hallitse sieppauksia.
  3. Valitse pelileike, jonka haluat jakaa.
  4. Paina Share to (Jakokanavat) -painiketta.
  5. Valitse luettelosta jakotavat, joiden avulla haluat jakaa leikettäsi: toimintasyötteessä, viestissä, klubissa, Twitterissä tai OneDrivessa.

Kuka voi nähdä leikkeeni?

Lähetetyt leikkeet ovat kaikkien Xbox Live -käyttäjien nähtävillä. Voit hallita leikkeidesi jakamista tietosuojan ja perheturvan asetuksissa.

1. Valitse oppaasta Asetukset.
  2. Valitse Tili-näytössä Privacy & online safety (Tietosuoja ja verkkoturva) > Xbox Liven tietosuoja.
  3. Valitse Mukautettu ja sitten Näytä tiedot ja mukauta.
  4. Valitse Game content (Pelisisältö).
  5. Valitse haluamasi asetukset pelileikkeiden ja kuvakaappausten jakamista ja katselua varten.

Voinko jakaa leikkeitäni Facebookin, Twitch.tv:n tai muiden yhteisöpalveluiden kautta?

Voit tällä hetkellä jakaa pelileikkeitä vain Xbox Liven OneDriven tai Twitterin kautta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelileikkeiden jakaminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?