Spotify Xbox Onessa

Kuuntele Spotifyta Xbox One-konsolilla!

Ominaisuuksia:

• Toista musiikkia taustalla samalla, kun pelaat.
  • Selaa eri tyylilajien ja tunnelmien soittoluetteloita. Tai tarkista uudet julkaisut.
  • Toista omat soittoluettelosi tai kappaleita omasta musiikkikokoelmastasi.
  • Etsi kappaletta, albumia tai soittoluetteloa.
  • Käytä Spotify Connectia musiikin ohjaukseen kannettavasta laitteesta.

Etsi Spotify Xbox Onessa

Etsi Spotify Viihde -valikosta kohdasta Kaikki sovellukset.

Kirjaudu sisään Spotifyhin Xbox Onessa

Vihje Eikö sinulla ole Spotify-tiliä? Avaa Spotify-sovellus Xbox Onessa ja valitse SIGN UP (Rekisteröidy) ja luo oma tili!

Helpoin tapa kirjautua Spotify-tiliin Xbox Onessa on Spotify Connectin kautta:

1. Pidä puhelimesi tai tablettisi käyttövalmiina ja samassa WLAN-yhteydessä kuin Xbox One.
  2. Avaa ja kirjaudu sisään Spotify-sovellukseen puhelimessa tai tabletissa.
  3. Avaa Spotifyn Xbox One-sovellus.
  4. Valitse LOG IN (Sisäänkirjautuminen).
  5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Valmista tuli! Voit käyttää nyt puhelintasi musiikin etähallintaan Xbox Onessa.

Muita kirjautumistapoja

Kirjaudu sisään käyttämällä laiteparikoodia

1. Valitse LOG IN (Sisäänkirjautuminen).
  2. Valitse OTHER WAYS TO LOG IN (Muita kirjautumistapoja).
  3. Valitse Laiteparikoodi.
  4. Avaa Spotify.com/pair ja kirjaudu sisään Spotify-tilillesi tai tarkista, oletko jo kirjautunut sisään oikealle tilille.
  5. Anna konsolin Xbox-näytössä oleva koodi.
  6. Valitse PAIR (Tallenna).

Voit skannata QR-koodin puhelimestasi suoraan osoitteeseen Spotify.com/pair, jolloin koodi täytetään automaattisesti.

Kirjaudu sisään käyttämällä Spotify-käyttäjänimeä ja -salasanaa

1. Valitse LOG IN (Sisäänkirjautuminen).
  2. Valitse OTHER WAYS TO LOG IN (Muita kirjautumistapoja).
  3. Valitse Salasana.
  4. Anna käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse LOG IN (Sisäänkirjautuminen).

Huomautus Et voi kirjautua tällä tavalla, jos olet luonut tilisi Facebookin kautta.

Kirjaudu ulos

1. Valitse Xboxilla Spotify-sovelluksen näytön oikeassa yläkulmassa oleva profiilikuva.
  2. Valitse Log out (Kirjaudu ulos).

Hallitse Spotifyta Xbox Onessa

Voit siirtyä sovelluksessa käyttämällä suuntaohjainta tai vasenta sauvaa . Valitse ominaisuudet painamalla A-painiketta .

Selaa näyttöjä suuntapainikkeiden avulla, jotta voit käyttää sovelluksen muita alueita.

Musiikin hakeminen

1. Korosta oikeassa yläkulmassa olevaa hakupainiketta suuntapainikkeiden avulla ja paina A -painiketta.
  2. Käytä suuntaohjainta näppäimistöllä siirtymiseen ja kirjoita, mitä etsit.
  3. Valitse Valmis aloittaaksesi haun.
  4. Korosta hakutulosta suuntapainikkeiden avulla ja paina A-painiketta voidaksesi aloittaa pelaamisen.

Voit myös käyttää Spotify Connectia musiikin etähallintapyyntöön puhelimen avulla.

Kuuntele musiikkia pelin aikana

1. Avaa Xbox-opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Vieritä ja valitse Spotify, niin voit valita ja toistaa musiikkia. Musiikin soittaminen jatkuu, kun palaat peliin Xbox-oppaan kautta.
  3. Etsi toistopalkki Xbox-oppaan alaosassa voidaksesi ohittaa, toistaa/pysäyttää kappaleita tai säätääksesi äänenvoimakkuutta.

Voit myös käyttää Spotify Connectia musiikin etähallintapyyntöön puhelimen avulla.

Vihje Jos peli sallii sen, voit poistaa käytöstä pelin aikaisen musiikin toistamisen saadaksesi parhaan Spotify-käyttökokemuksen.

Tarvitsetko lisää apua?

Jos sinulla on ongelmia yhteyden muodostamisessa Spotify-palveluun, siirry Spotify-tukeen Twitterissä.

Jos tarvitset lisäohjeita asioista Spotify, tutustu Spotify yhteisöön.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Spotify Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?