Xbox Onen Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen vianmääritys

Jos sinulla on Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen käyttöön liittyvä ongelma Xbox One -konsolissa, se saattaa johtua sovellusvirheestä tai konsolin asetuksesta.

Huomautus Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Televisio, musiikki ja videot: toimii
2019-09-22T03:43:06.0745157+00:00

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Päivitä Xboxin uusimpaan ohjelmistoversioon

Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus on hiljattain päivitetty toimimaan Xboxin uusimmassa ohjelmistoversiossa. Sinun on käytettävä tätä ohjelmistoversiota, jotta voit nauttia Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen käytöstä konsolissa.

Tarkista, että sinulla on uusin ohjelmistoversio:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset ja lataukset.

Jos näet ruudun, jossa lukee ”Ei päivitystä saatavilla”, käytät Xbox-ohjelmiston uusinta versiota. Jos päivitys on saatavilla, valitse se jatkamista ja päivittämistä varten.

Huomautus Kaikki avoinna olevat pelit ja sovellukset suljetaan, kun konsoli päivitetään.

Ratkaisu 2: Poista Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen kahdentuneet versiot

Jos olet päivittänyt Xbox-ohjelmiston uusimpaan versioon ja näet Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksesta kaksi ruutua, voit poistaa vanhemman version toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Käynnistä ensin Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen jompikumpi versio.

Jos näet viestin, jossa kerrotaan, että sovellus on päivitettävä, olet käynnistänyt sovelluksen vanhemman version. Voit poistaa tämän version seuraavasti:

1. Valitse päivitysnäytössä Peruuta.
  2. Valitse sovellusten luettelosta aikaisemmin käynnistämäsi Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen ruutu ja paina valikkopainiketta.
  3. Valitse Hallitse sovellusta ja sitten seuraavassa näytössä Poista kaikki.

Kun sovelluksen asennus on poistettu, voit piilottaa Omat pelit ja sovellukset -näytön Valmis asennukseen -kohdassa olevan ruudun. Voit tehdä sen korostamalla ruutua, painamalla valikkopainiketta ja valitsemalla Piilota listalta.

Jos Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus käynnistyy ilman päivityskehotetta, olet käynnistänyt sovelluksen uusimman version. Voit poistaa sovelluksen vanhemman version asennuksen toimimalla edellä annettujen ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 3: Testaa Xbox Live -palvelua

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Valitse Asetukset > Verkko > Verkkoasetukset.
  3. Kohdassa Vianmääritys, valitse Testaa verkkoyhteys.
    • Jos pystyt muodostamaan yhteyden Xbox Liveen, konsoli muodostaa yhteyden oikein.
    • Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox Liveen, yhteystesti näyttää,
      • missä kohtaa yhteysprosessia virhe ilmeni
      • minkä tyyppinen virhe on kyseessä.

Ota nämä tiedot ylös ja yritä ratkaista ongelma Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisulla.

Ratkaisu 4: Poista sovelluksen asennus ja asenna sovellus uudelleen

Seuraavien ohjeiden avulla voit poistaa Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen asennuksen ja asentaa sovelluksen uudelleen. Elokuvakokoelmaasi ei poisteta, kun suoritat nämä toimet.

1. Avaa opas palaamalla aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Aloitus.
  2. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
  3. Valitse Sovellukset ja korosta Elokuvat ja tv-ohjelmat -ruutu.
  4. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Poista asennus.
  5. Valitse vahvistusnäytössä Poista kaikki.
  6. Konsolin uudelleenkäynnistys: Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen > Käynnistä uudelleen.
  7. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, vieritä oikealle Store-alueelle, ja valitse sitten Elokuvat ja tv-ohjelmat.
  8. Valitse Omat elokuvat ja tv-ohjelmat.
  9. Lataa ja asenna Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus valitsemalla Asenna.

Ratkaisu 5: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Voit poistaa mahdollisesti vioittuneen profiilin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Valitse Asetukset > Tili > Poista tilejä.
  3. Valitse poistettava tili ja vahvista valinta valitsemalla Poista .

Voit ladata Xbox-profiilin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse Sisäänkirjautuminen.
  2. Valitse Lisää ja hallitse ja sitten Lisää uusi.
  3. Kirjoita Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  4. Lue tarvittaessa käyttöehdot ja tietosuojatiedot ja valitse sitten Hyväksyn ennen jatkamista.
  5. Lue tilillesi asetetut tietosuoja-asetukset ja valitse sitten Seuraava.
  6. Valitse haluamasi kirjautumis- ja suojausasetukset.
  7. Näytä pelaajakuvasi ja valitse sitten Seuraava.
  8. Valitse aloitusnäytön väri ja valitse sitten Seuraava.
  9. Kun olet suorittanut kaikki vaiheet, palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen vianmääritys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?