Videoiden muokkaus Upload Studiolla

Xbox Onen sieppaustoiminnolla tallennettujen pelileikkeiden ja videoiden muokkaaminen on helppoa Upload Studion avulla.

Videoiden muokkaaminen

Mallin valitseminen

Kun olet avannut Upload Studion, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: aloittaa alusta tai valita mallivalikoimasta.

Valitse ensin projektisi tyyppi: 720p tai 1080p. Valitse sitten malli. Valitsemasi malli määrittää videon rakenteen eli leikkeiden määrän ja niiden asettelun yhteen.

Leikkeiden lisääminen

Valitse leike ja valitse sitten segmentin tyyppi: alkuesittely, loppuesittely, siirtymä, käynnistys, pelitallennin (sieppaukset), Kinect tai tyyppien yhdistelmä. Jos haluat lisätä leikkeitä, valitse +-merkki.

Mukauttaminen

Kun olet lisännyt leikkeitä, voit tehdä jonkin seuraavista: Rajaa, Lisää teksti ja Lisää selostus. Valitse Vaihda tehoste valitaksesi yli 140 erikoistehosteesta ja siirtymästä muokataksesi videotasi.

Esikatselu ja viimeistely

Voit tarkistaa videosi toistokomentojen avulla. Kun olet tyytyväinen videoon, viimeistele leikkeeseen tekemäsi muokkaukset valitsemalla Finish (Viimeistele).

Muista, että jakamiesi videoiden on noudatettava Xbox Liven käyttöehtoja, joten pidä sisältö asiallisena.

Nimen ja tunnisteen lisääminen

Valitse leikkeelle nimi ja halutessasi tunniste, joka auttaa leikkeen lajittelussa. Kun olet valmis, aloita leikkeen muuntaminen Xbox Liveen lähettämistä varten valitsemalla Upload (Lähetä).

Muuntaminen ja lähetys

Videosi muunnetaan ja lähetetään Xbox Liveen. Videon lähettäminen ei tarkoita sitä, että se jaettaisiin samalla toisille käyttäjille. Katso lisätietoja ohjeaiheesta Leikkeiden jakaminen Upload Studiolla.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Videoiden muokkaus Upload Studiolla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?