Pelileikkeiden hallinta Xbox Onella

Kun teet pelileikkeitä Xbox Onen sieppaustoiminnolla, voit tarkastella ja muokata niitä Upload Studion avulla. Voit käsitellä siepattuja pelileikkeitä tai tallentaa Kinect-sensorin avulla leikkeisiisi kommenttiraidan.

Huomautus Upload Studio ei ole valmiiksi asennettu Xbox One -konsoliin. Voit ladata sen ilmaiseksi Microsoft Storesta.

Pelileikkeiden etsiminen ja muokkaaminen:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Lähetä ja sieppaa.
  2. Valitse Viimeisimmät sieppaukset. Jos leike ei ole viimeaikainen, valitse Näytä kaikki.
  3. Valitse muokattava leike ja valitse sitten Muokkaa Upload Studiossa.
  4. Jos Upload Studio on jo asennettu, se avaa leikkeen ja voit aloittaa muokkaamisen. Lisätietoa videoiden muokkaamisesta on kohdassa Videoiden muokkaus Upload Studiolla.

Tässä on toinen tapa löytää leikkeitä:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Lähetä ja sieppaa ja valitse sitten Sieppaa > Hallitse sieppauksia.
  3. Oletussuodatin näyttää kaikki Xbox Livessä jo julkaistut sisällöt.
  4. Jos haluat tarkastella leikkeitä, jotka olet jo tallentanut, mutta et ole vielä lähettänyt, valitse On Xbox Live (Xbox Livessä) -suodatin ja sitten On this Xbox (Tässä Xboxissa).

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelileikkeiden hallinta Xbox Onella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?