Leikkeiden jakaminen Upload Studiolla

Upload Studiossa voit muokata tallennettuja pelivideoita ja jakaa niitä Xbox Live -yhteisölle.

Video: Pelileikkeiden jakaminen Xbox Onella

Katso video Pelileikkeiden jakaminen Xbox Onella. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Miten voin jakaa leikkeen?

Huomautus Upload Studio on saatavilla Microsoft Storesta.

1. Käynnistä Upload Studio valitsemalla Upload Studio Omat pelit ja sovellukset -kohdasta.
  2. Valitse Manage your clips (Leikkeiden hallinta).
  3. Korosta muokattava leike ja valitse sitten Edit in Upload Studio (Editoi Upload Studiossa).
  4. Viimeistele leike toimimalla muokkausprosessin mukaan ja valitse sitten Finish (Valmis).
  5. Anna muokkauksen viimeisessä vaiheessa leikkeelle nimi ja tunniste.
  6. Valitse Upload (Lähetä) ja sitten Next (Seuraava).
  7. Valitse Lähetä. Xbox One muuntaa ja lähettää leikkeesi Xbox Liveen tietosuoja-asetustesi mukaisesti.

Huomautus Xbox tarkistaa kaikki leikkeet, jotta voidaan varmistaa, etteivät ne riko Xbox Liven käyttäytymissääntöjä. Leikkeesi voi tulla toisten nähtäväksi viiveellä.

Kuka voi nähdä leikkeeni?

Lähetetyt leikkeet ovat kaikkien Xbox Live -käyttäjien nähtävillä. Voit hallita leikkeidesi jakamista tietosuojan ja perheturvan asetuksissa.

1. Valitse oppaasta Asetukset vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Kaikki asetukset.
  3. Valitse Tili-näytössä Privacy & online safety (Tietosuoja ja verkkoturva).
  4. Valitse Mukautettu ja sitten Näytä tiedot ja mukauta.
  5. Vieritä oikealle See your game clips (Näytä pelileikkeet) -kohtaan.
  6. Valitse Kaikki, Valitsemani ystävät tai Estä.
    Huomautus Oletusarvoisesti valitaan Kaikki.

Voinko jakaa leikkeitäni Facebookin, Twitch.tv:n tai muiden yhteisöpalveluiden kautta?

Voit tällä hetkellä jakaa pelileikkeitä vain Xbox Liven OneDriven tai Twitterin kautta.