Pelileikkeiden varmuuskopiointi

Koska pelileikkeet, joita ei ole katseltu tai jotka eivät ole olleet yhteydessä muihin, voidaan jossain vaiheessa poistaa, kannattaa omat leikkeet varmuuskopioida. Voit tehdä sen konsolillasi tai tietokoneellasi.

Lataa Xbox Live -sieppaukset OneDrivelle konsolistasi

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Broadcast & capture (Lähetä ja sieppaa).
  2. Valitse Viimeisimmät sieppaukset > Näytä kaikki.
  3. Valitse oikealta luettelonäkymäpainike, niin saat sieppaukset näkyviin luettelossa.
  4. Valitse valintaruutu niiden sieppausten vierestä, jotka haluat ladata palvelimelle.
  5. Valitse Lähetä OneDriveen -painike, niin lataaminen aloitetaan.

Lataa Xbox Live -sieppaukset Google Drivelle tietokoneeltasi

1. Avaa Xbox-sovellus tietokoneellasi.
  2. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla sovellukseen.
  3. Valitse Sieppaukset-kuvake vasemmalla olevasta valikkopaneelista.
  4. Valitse On Xbox Live (Xbox Livessä), jotta voit nähdä sieppaukset, jotka olet ladannut Xbox Liveen.
  5. Valitse Lataa-painike, jotta voit ladata sieppaukset paikallisesti tietokoneeseesi. Ne tallennetaan C-aseman Videot-kansioon.
  6. Paikallisten tiedostojen lataaminen Google Driveen tai johonkin muuhun tallennussijaintiin.

Tallenna kuvasieppaukset suoraan ulkoiseen asemaan konsolistasi

Huomautus Ulkoiseen asemaan tallennettuja sieppauksia ei voi ladata Xbox Liveen konsolistasi. Jos haluat ladata ulkoisesta asemasta Xbox Liveen, noudata ohjeita, joilla voit lähettää tiedostoja tietokoneesta.

1. Kiinnitä ensin USB 3.0 (tai sitä nopeampi) -asema konsoliisi.
    Huomautus USB-asema on alustettava NTFS-muotoon. Et voi käyttää samaa asemaa, joille pelit on asennettu ja joka on alustettu eri tavalla.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  3. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Tallentaminen.
  4. Siirry ulkoiseen asemaan ja valitse Set as capture location (Aseta sieppaussijainniksi).
  5. Pelileikkeet ja näyttökuvat tallennetaan ulkoiseen asemaan. Jos haluat palauttaa asetukset, määritä sisäinen asemaa sieppausten tallennussijainniksi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelileikkeiden varmuuskopiointi" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?