Konsolin asetusten varmuuskopiointi Xbox Onessa

Video: Varmuuskopioi asetukset

Katso video Varmuuskopioi asetukset. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Asetusten varmuuskopiointi on erinomainen tapa yksinkertaistaa Xboxin käyttöönottoa, olipa kyse uudesta konsolista tai nykyisestä laitteesta (jos esimerkiksi päätät palauttaa sen oletusasetukset ja aloittaa alusta). Toiminto tallentaa tilisi asetukset ja järjestelmän tärkeimmät asetukset, jotka uudessa Xboxissa otetaan käyttöön asetuksia määritettäessä.

Varmuuskopiot eivät sisällä sellaisten asioiden asetuksia, jotka voivat olla uudessa Xboxissasi erilaisia, esimerkiksi konsolin nimeä tai mahdollisuutta hallita tiettyä televisiota.

Luo varmuuskopio

1. Liitä USB-tallennuslaite nykyiseen Xbox One -konsoliisi.
    Huomautus Tallennuslaitteessa on oltava vähintään USB 3.0 -liitäntä ja sen kapasiteetin on oltava vähintään 256 Gt. Varmista, että se on tarkoitettu Xbox One -pelejä ja -sovelluksia varten.
  2. Avaa opas ja siirry kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Varmuuskopioi ja siirrä > Varmuuskopioi asetukset ja tallenna varmuuskopio tallennuslaitteeseen toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Käytä varmuuskopiota nykyisessä Xbox-konsolissasi

Jos olet palauttamassa nykyisen konsolin asetuksia:

1. Liitä tallennuslaite Xbox-konsoliin.
  2. Käynnistä konsoli.
  3. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot ja valitse Nollaa konsoli.

Käytä varmuuskopiota uudessa Xbox-konsolissasi

Jos siirrät asetukset vanhasta Xboxista uuteen Xboxiin:

1. Yhdistä tallennuslaitteesi uuteen Xbox-konsoliisi, ennen kuin käynnistät sen.
  2. Käynnistä uusi Xbox-konsoli.
  3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Jos uusi Xbox on jo otettu käyttöön ja haluat määrittää sen asetukset käyttämällä toisen Xboxin varmuuskopioituja asetuksia, pidä tallennuslaite liitettynä, siirry kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot ja valitse Nollaa konsoli.

Haluatko siirtää Xbox-pelejä? Lue lisätietoja ohjeaiheesta Useiden pelien siirto kerralla Xbox Onessa.

Varmuuskopioidut asetukset

Varmuuskopiot sisältävät seuraavat asetukset:

• Useimmat sisäänkirjautumis- ja tietoturva-asetukset
  • Blu-ray- ja DVD-levyasetukset
  • Äänenvoimakkuus
  • Lukija
  • Suurennuslasi
  • Tekstitys
  • Suuri kontrasti
  • Verkon nimi ja salasana
  • Järjestelmän teema
  • Oma Xbox-kotikonsoli
  • Useimmat virtatila- ja käynnistysasetukset
  • Xbox-sovelluksen yhdistettävyys
  • Useimmat lähetys- ja tallennusasetukset
  • Xbox-ilmoitukset ja ajoitus
  • Kieli ja sijainti
  • Aikavyöhyke ja kesäaika
  • Päivitykset
  • Peli- ja sovellusasema
  • Varmuuskopiointi ja siirto (varmuuskopion pitäminen ajan tasalla)
  • Cortana

Varmuuskopiot eivät sisällä seuraavia asetuksia:

• Ohjaimen kirjautuminen
  • Xbox Liven tietosuoja
  • Sovelluksen tietosuoja- ja kirjautumistiedot
  • Linkitetyt yhteisöpalvelutilit
  • Sisältörajoitukset (sisällön käyttö, verkkosuodatus, rajoitukset uloskirjautuneena)
  • Perhetilit
  • Verkon lisäasetukset (IP, DNS, MAC-osoite, portin valinta)
  • Väri ja tausta
  • Teema ja liike
  • Konsolin nimi
  • Varmuuskopiointi ja siirto (tallennuslaite, 4K-sisältö)
  • Siirto verkossa
  • Video- ja äänilähtö
  • Kinect
  • Lisävarusteet-sovelluksen asetukset
  • Sovellusilmoitukset
  • Pelileikkeiden tarkkuus ja tallennussijainti
  • Ensisijainen videopalvelu
  • Aktiviteettisyöte
  • Televisio ja OneGuide
  • Pelin transkriptio
  • Piilota valmiina asennettavaksi -luettelosta
  • Ulkoisen tallennuslaitteen virrankäyttöasetukset
  • Muut kuin käyttämäsi profiilit
  • Pelit

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Konsolin asetusten varmuuskopiointi Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?