4K HDR -pelileikkeiden ja -näyttökuvien tallentaminen

Jotta voit siepata 4K-pelileikkeitä ja -näyttökuvia Xbox One X:llä, TV-resoluutioksi on määritettävä 4K. Jos televisiossa on HDR (suuri dynaaminen alue) käytössä, sieppaukset ovat myös HDR-tasoisia.

Jos katselet jo 4K HDR -kuvaa, sinun täytyy vain muuttaa sieppausasetuksia.

1. Avaa opas painamalla Xbox -painiketta  ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset.
  2. Valitse Määritykset > Lähetä ja sieppaa > Pelileikkeiden tarkkuus ja sitten jokin seuraavista 4K-asetuksista.

Kun olet päivittänyt sieppausasetukset, olet valmis aloittamaan sieppauksen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "4K HDR -pelileikkeiden ja -näyttökuvien tallentaminen " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?