Pelileikkeiden ja näyttökuvien tallennus ja sieppaus Xbox Onessa

Video: Pelileikkeiden tallentaminen

Katso video Pelileikkeiden tallentaminen. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Tallenna äskettäiset tapahtumat seuraavasti:

1. Aloita peli ja pelaa tavalliseen tapaan.
  2. Kun tapahtuu jotakin hienoa ja haluat tallentaa sen, avaa opas painamalla Xbox-näppäintä ja paina sitten X-painiketta tallentaaksesi viimeiset 30 sekuntia.

Jos haluat tallentaa sen sijaan näyttökuvan, paina Y-painiketta X-painikkeen sijaan .

Huomautus Näyttökuva otetaan, kun painat Xbox-painiketta . Painamalla Y-painiketta voit tallentaa sen.

Tallenna tulevat tapahtumat seuraavasti:

1. Aloita peli. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Paina näkymäpainiketta ja valitse Tallenna tästä hetkestä alkaen. Pelileikkeen tarkkuudesta ja käytettävissä olevasta tallennustilasta riippuen leikkeiden pituus voi olla 10 minuuttia (kun leike tallennetaan sisäiseen tallennustilaan) tai 1 tunti (kun leike tallennetaan ulkoiseen tallennustilaan).
  3. Lopeta leikkeen tallentaminen avaamalla opas ja napauttamalla X-painiketta. Saat viestin, kun leikkeesi on tallennettu.

Katso sieppauksesi valitsemalla Hallitse sieppauksia. Valitse mikä tahansa sieppaus, jos haluat katsoa, mitä sillä voi tehdä.

Voit määrittää leikkeen tarkkuuden ja tallennussijainnin avaamalla oppaan, painamallaXbox-painiketta ja valitsemalla sitten Broadcast & capture (Lähetä ja sieppaa) > Advanced settings (Lisäasetukset).

Huomautus: Näyttökuvien tallentaminen ja jakaminen edellyttää Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilausta. Jos sinulla ei ole tilausta, voit ottaa näyttökuvia toisella Xbox-kotikonsolilla, kunhan joku, jolla on Xbox Live Gold -tilaus, on kirjautunut sisään. Katso lisätietoja ohjeaiheesta Xbox Live Goldin ja Xbox Game Pass Ultimaten jakamistoimintojen käyttäminen Xbox Onessa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelileikkeiden ja näyttökuvien tallennus ja sieppaus Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?