Pelileikkeiden ja näyttökuvien tallennus ja sieppaus Xbox Onessa

Video: Pelileikkeiden tallentaminen

Katso video Pelileikkeiden tallentaminen. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Tallenna äskettäiset tapahtumat seuraavasti:

1. Aloita peli ja pelaa tavalliseen tapaan.
  2. Kun tapahtuu jotakin hienoa ja haluat tallentaa sen, avaa opas painamalla ja tallenna sitten viimeiset 30 sekuntia painamalla .

Jos haluat ottaa näyttökuvan, paina äläkä .

Huomautus: Näyttökuva otetaan, kun painat . Voit tallentaa näyttökuvan painamalla .

Jos haluat tallentaa juuri tapahtuneen puhumalla, sano ”Hei Cortana, tallenna tämä!” Jos haluat tallentaa juuri tapahtuneen, sano ”Xbox, tallenna tämä!”

Tallenna tulevat tapahtumat seuraavasti:

1. Aloita peli. Avaa opas painamalla .
  2. Paina ja valitse sitten Aloita tallentaminen. Pelileikkeiden tarkkuuden ja käytettävissä olevan tallennustilan mukaan leikkeiden pituus voi olla jopa 10 minuuttia (keskusmuistiin sieppaus) tai 1 tunti (sieppaus ulkoiselle tallennusvälineelle).
  3. Lopeta leike painamalla Saat viestin, kun leikkeesi on tallennettu.

Katso sieppauksesi valitsemalla Hallitse sieppauksia. Valitse mikä tahansa sieppaus, jos haluat katsoa, mitä sillä voi tehdä.

Voit asettaa leikkeen tarkkuuden ja sieppauksen sijainnin, kun avaat oppaan painamalla Xbox-painiketta ja valitsemalla sitten Asetukset > Oletusasetukset > Lähetä ja sieppaa.

Huomautus Näyttökuvien tallentaminen ja jakaminen edellyttää Xbox Live Gold -tilausta. Jos sinulla ei ole sitä, voit ottaa näyttökuvia jonkun muun koti-Xboxilla niin kauan kuin henkilö, jolla on Xbox Live Gold, on kirjautuneena sisään. Jos haluat lisätietoja, katso Using Xbox Live Gold sharing features on Xbox One (Xbox Live Gold -jakamisominaisuuksien käyttö Xbox Onessa).

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelileikkeiden ja näyttökuvien tallennus ja sieppaus Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?