Pelileikkeiden sieppaaminen ulkoiselle tallennusvälineelle

Haluatko siepata pidempiä pelileikkeitä, joita voit muokata tietokoneellasi? Sieppaa ulkoiselle tallennusvälineelle. Vaikka tämä on kätevä tapa ohjata leikkeitä ja näyttökuvia tietokoneeseen, sieppausten tallentaminen ulkoisesti tarkoittaa, että et voi muokata niitä Upload Studiossa etkä jakaa niitä Xbox Livessä, toisin kuin suoraan Xboxiin siepattavia leikkeitä.

Jos haluat siepata pelileikkeitä ja näyttökuvia ulkoisesti, muodosta yhteys tallennuslaitteeseen ja muuta sieppaussijaintisi.

1. Liitä Xboxiin ulkoinen tallennuslaite (USB 3.0-liitännällä varustettu, NTFS-alustettu).

Huomaa, että Xbox-pelejä varten alustettu tallennustila ei toimi sieppausten kanssa. Jos sinulla samassa laitteessa asennettuja pelejä, toimi seuraavasti:

• Liitä toinen tallennuslaite Xboxiin. Käytä tätä sieppauksia varten, jotta voit käyttää toista peleille ja sovelluksille.
    • Järjestele tallennuslaitteesi sieppauksia varten, mutta siirrä sisältösi ensin muualle. Kun laite on liitetty, mutta ennen kuin alustat sen sieppauksia varten, siirry peleihin ja sovelluksiin ja siirrä pelit ulkoisesta tallennustilasta keskusmuistiin. Seuraavaksi irrota tallennustila Xboxista, liitä se tietokoneeseen, alusta NTFS-muotoon, poista se turvallisesti tietokoneesta ja yhdistä sillä uudelleen yhteys Xboxiin.
  2. Avaa opas painamalla Xbox -painiketta  ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Oletusasetukset > Lähetä ja sieppaa.
  3. Valitse Sieppaussijainti ja valitse kohde pelileikkeille ja näyttökuville.

Kun tallennuksesi on valmis, irrota määritetty tallennuslaite, kytke se tietokoneeseen ja ala tehdä videotaikoja tietokoneen suosikkimuokkaustyökaluillasi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelileikkeiden sieppaaminen ulkoiselle tallennusvälineelle" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?